Famke Louise moest Huilen tijdens Rechtszaak

Vandaag was de rechtszaak tegen Roddelpraat waarin ze Famke Louise beschuldigen van misbruik door Ali B. Dat was wegens een distrack wat zij had gemaakt waar ze dat zei, maar niet de naam van die persoon. Roddelpraat dacht dat het Ali B was. Maar volgens Famke Louise is dat niet zo en daarom heeft ze Roddelpraat voor de rechter gedaagd, wat vandaag diende. Maar tijdens die rechtszaak moest ze huilen. Ze was buiten beeld, maar de zakdoekjes gingen wel haar kant op. Wil je de beelden zien, klik dan hier!

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Je maakt gebruik van een Ad Blocker!

Deze site ziet dat je een Ad Blocker hebt geinstalleerd. Door de Ad Blocker worden bezoekersaantallen niet geregistreerd en doet de site het niet optimaal, omdat onderdelen niet geladen worden. Om die reden kan je geen toegang tot de site krijgen. Daarom ben je verplicht om de Ad Blocker uit te zetten om daarna wel toegang te kunnen krijgen. Klik na het uitzetten op Site opnieuw starten om vervolgens wel toegang tot de site te krijgen.