Britt Scholte en Moise Trustfull beginnen een Eetcafe

Britt Scholte, Moise Trustfull en Carola beginnen in de Pijp in Amsterdam een Eetcafe, genaamd Poppy’s. Wanneer ie open gaat is niet bekend. Het is een gelegenheid waar men wat kan eten en drinken. Klik Hier om de website ervan te bekijken!

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Je maakt gebruik van een Ad Blocker!

Deze site ziet dat je een Ad Blocker hebt geinstalleerd. Door de Ad Blocker worden bezoekersaantallen niet geregistreerd en doet de site het niet optimaal, omdat onderdelen niet geladen worden. Om die reden kan je geen toegang tot de site krijgen. Daarom ben je verplicht om de Ad Blocker uit te zetten om daarna wel toegang te kunnen krijgen. Klik na het uitzetten op Site opnieuw starten om vervolgens wel toegang tot de site te krijgen.