BN’ertjes heeft Roddelpraat Gehackt

Nee, dat is een grapje. Dat is ook helemaal niet mogelijk. Maar wel heeft de site achterhaald hoe je op de site roddelpraat.nl kan komen als je door hun geblokkeerd bent. Zo stuurde deze site een tip mail omtrent het bestaan van deze site naar hun via die site. Maar doordat ze het ip adres van de site eigenaar hadden, had die persoon het in de ban lijst gezet. Dus als deze site roddelpraat.nl wil bezoeken, staat er dat ik geband bent en niet op de site kan komen. Dit omdat er een paar berichten over hun zijn geschreven wat ook rechtvaardig was. Iets rechtzetten wat zij hadden gelogen. Alleen maar maatschappelijk belang, om de vrouwelijke BN’ers te beschermen die zij naar beneden zaten te halen. De reden dat ze de site hebben geblokkeerd, is om sites niet de mogelijkheid te bieden shownieuwsberichten te laten lezen, zodat ze geen gedonder krijgen van sites, media, BN’ers enz waar zij af en toe last van hebben. Maw de poort voor dicht houden voor personen die niet kunnen reageren op hun nieuwsberichten als die niet waar blijken te zijn, zodat de media ook niet hun nieuwsberichten kunnen lezen en zo hun gang kunnen blijven gaan als ze sommige BN’ers naar beneden willen halen. En om die reden om bekende vrouwen en media toch de toegang te bieden tot die site om te kijken wat over hun geschreven wordt, legt de site uit hoe je toch op die site komt mochten ze zijn geblokkeerd. Als BN’ers en media (die geblokkeerd zijn doordat ze ooit een mailtje hebben gestuurd) op de site willen komen, moeten ze geen roddelpraat.nl in tikken, maar roddelpraat.nl/ en na die slash gewoon een paar letters in tikken. Ze komen dan op de site dat die pagina niet bestaat (geen php of html site). Maar als ze dan vervolgens op die pagina op de Roddelpraat logo of Home logo klikken, kunnen ze gewoon de site bezoeken. Op die manier kunnen BN’ers en media gewoon op de site komen. Het moet niet zo zijn dat zij allerlei roddelpraat vertellen voor als bv iets niet waar is. En BN’ers waar over hun geschreven wordt, dan niet kunnen lezen wat zij te vertellen hebben. Als de hele wereld zo in elkaar zou zitten, dat je iemand zwart maakt en die persoon het niet mag lezen zou een beetje apart zijn. En al helemaal als het misschien niet waar is en die BN’er daardoor schade loopt. Het is allemaal maatschappelijk belang. Zo kunnen BN’ers en media toch op de site komen om te kijken wat over hun geschreven en eventueel in kunnen grijpen als iets te ver gaat.