Anouk Maas moet Oppasen met Supplementen die Kanker kunnen Veroorzaken

Naast acteren en toneelspelen, is Anouk Maas Yoga lerares en geeft ze ook orthomoleculaire therapie. Dat is een soort alternatieve geneeswijze waarbij je dmv supplementen te nemen je beter gaat voelen. Maar bij googlen bij orthomoleculaire therapie en supplementen, kom je al snel tegen dat bij hoge doseringen, sommige supplementen een verhoogde risico op kanker kunnen veroorzaken. Daarom is die therapie een beetje omstreden. Aangezien het geen artsen zijn en niet echt weten wat erin zit, weet je niet wat je deelnemers laat slikken als ze door bepaalde stoffen in die supplementen kanker kunnen krijgen. Wat voor supplementen Anouk Maas allemaal voorschotelt is niet duidelijk. Maar ze kan beter, wat zij aan haar klanten geeft, even informeren bij fabrikanten of het geen kwaad kan. Want zelf zou ze het ook niet op haar geweten willen hebben als iemand kanker zou krijgen. Het is niet om haar naar beneden te halen. Daar is geen enkele reden toe en heb nooit gedonder met haar gehad. Maar mensen moeten wel gewaarschuwd zijn wat ze met hun lichaam doen. Anouk Maas kan wel gewoon die therapie geven. Maar ze goed kijken en informeren bij fabrikanten of het geen kwaad kan. En hoeveel supplementen er gegeven moet worden. Ze kan beter eerder kijken of het ook gewoon met normale producten kan die je gewoon in de supermarkt haalt, ipv dat voor de dezelfde vitamines veel betaald moet worden. Zij verdient toch niet aan die supplementen. Alleen aan de therapie. Dus Anouk Maas moet goed informeren en kijken wat ze mensen geeft.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Je maakt gebruik van een Ad Blocker!

Deze site ziet dat je een Ad Blocker hebt geinstalleerd. Door de Ad Blocker worden bezoekersaantallen niet geregistreerd en doet de site het niet optimaal, omdat onderdelen niet geladen worden. Om die reden kan je geen toegang tot de site krijgen. Daarom ben je verplicht om de Ad Blocker uit te zetten om daarna wel toegang te kunnen krijgen. Klik na het uitzetten op Site opnieuw starten om vervolgens wel toegang tot de site te krijgen.