Anouk Maas moet Oppasen met Supplementen die Kanker kunnen Veroorzaken

Naast acteren en toneelspelen, is Anouk Maas Yoga lerares en geeft ze ook orthomoleculaire therapie. Dat is een soort alternatieve geneeswijze waarbij je dmv supplementen te nemen je beter gaat voelen. Maar bij googlen bij orthomoleculaire therapie en supplementen, kom je al snel tegen dat bij hoge doseringen, sommige supplementen een verhoogde risico op kanker kunnen veroorzaken. Daarom is die therapie een beetje omstreden. Aangezien het geen artsen zijn en niet echt weten wat erin zit, weet je niet wat je deelnemers laat slikken als ze door bepaalde stoffen in die supplementen kanker kunnen krijgen. Wat voor supplementen Anouk Maas allemaal voorschotelt is niet duidelijk. Maar ze kan beter, wat zij aan haar klanten geeft, even informeren bij fabrikanten of het geen kwaad kan. Want zelf zou ze het ook niet op haar geweten willen hebben als iemand kanker zou krijgen. Het is niet om haar naar beneden te halen. Daar is geen enkele reden toe en heb nooit gedonder met haar gehad. Maar mensen moeten wel gewaarschuwd zijn wat ze met hun lichaam doen. Anouk Maas kan wel gewoon die therapie geven. Maar ze goed kijken en informeren bij fabrikanten of het geen kwaad kan. En hoeveel supplementen er gegeven moet worden. Ze kan beter eerder kijken of het ook gewoon met normale producten kan die je gewoon in de supermarkt haalt, ipv dat voor de dezelfde vitamines veel betaald moet worden. Zij verdient toch niet aan die supplementen. Alleen aan de therapie. Dus Anouk Maas moet goed informeren en kijken wat ze mensen geeft.