Oproep: Wie weet welke Bekende Vrouw Grensoverschrijdend Gedrag heeft getoond?

Nu is Gundogan die eerste vrouw in de media die seksueel grensoverschrijdend gedrag heeft vertoond. Maar daarom een oproep aan bezoekers en BN’ers, of zij een bekende vrouw kennen die ook seksueel grensoverschrijdend gedrag heeft getoond ooit. En dan heb ik het niet over verkrachting of dickpics. Maar in een softere vorm, wat vrouwen misschien wel doen. Dus dat een bekende vrouw een man of een vrouw uit het niets bv een foto van zichzelf in ondergoed heeft gemaakt, waar diegene niet om vroeg. Of dat een bekende vrouw een sensueel mailtje heeft gestuurd naar iemand die er ook niet om vroeg. Of dat een bekende vrouw iemand (man of vrouw) uit het niets ergens iemand heeft lopen strelen op de rug. Dat soort dingen waar mannen of vrouwen niet om vroegen bij die bekende vrouw. Daarom een oproep of iemand weet welke bekende vrouw ooit zoiets heeft gedaan. Je blijft natuurlijk anoniem. Als het wordt verteld, blijft de bekende vrouw om wie het gaat ook anoniem. Er vallen geen slachtoffers. Het is puur om te kijken of wat bekende vrouwen ook zo te werk gaan als bekende mannen. Dus weet jij iets, vertel het door te mailen naar BN’ertjes via de Contact pagina.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Je maakt gebruik van een Ad Blocker!

Deze site ziet dat je een Ad Blocker hebt geinstalleerd. Door de Ad Blocker worden bezoekersaantallen niet geregistreerd en doet de site het niet optimaal, omdat onderdelen niet geladen worden. Om die reden kan je geen toegang tot de site krijgen. Daarom ben je verplicht om de Ad Blocker uit te zetten om daarna wel toegang te kunnen krijgen. Klik na het uitzetten op Site opnieuw starten om vervolgens wel toegang tot de site te krijgen.