Eerste Vrouw in the Voice Rel

Tweede Kamerlid Gundogan van Volt (vrouw) is de eerste vrouw die seksueel grensoverschreidend gedrag heeft vertoond bij collega’s. Geruchten op internet gaan dat ze het bij vrouwen heeft gedaan en niet bij mannen. Maar toch is zij de eerste vrouw in de Voice rel na Ali B, Marco Borsato en Jeroen Rietbergen. Niet dat het daar mee te vergelijken is. Maar ze is 13 keer over de schreef gegaan. Dat is dus niet niks. Al zijn het ook meldingen van machtsmisbruik (niet seksueel). Volt heeft daarom besloten haar uit de fractie te zetten.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Je maakt gebruik van een Ad Blocker!

Deze site ziet dat je een Ad Blocker hebt geinstalleerd. Door de Ad Blocker worden bezoekersaantallen niet geregistreerd en doet de site het niet optimaal, omdat onderdelen niet geladen worden. Om die reden kan je geen toegang tot de site krijgen. Daarom ben je verplicht om de Ad Blocker uit te zetten om daarna wel toegang te kunnen krijgen. Klik na het uitzetten op Site opnieuw starten om vervolgens wel toegang tot de site te krijgen.