Welke vrouw heeft denk je Ooit Grensoverschrijdend Gedrag vertoond?

Een leuke poll hieronderin. Gundogan is de eerste vrouw geweest die grensoverschrijdend gedrag heeft vertoond staat vandaag in de media. Maar er zullen vast bekende vrouwen die ooit een keer grensoverschrijdend hebben vertoond of een softere manier. Maar daarom de poll. Wie denk jij welke bekende vrouw ooit grensoverschrijdend gedrag heeft vertoond? Breng je stem hieronder uit.

Welke vrouw heeft denk je ooit grensoverschrijdend gedrag vertoond?
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Je maakt gebruik van een Ad Blocker!

Deze site ziet dat je een Ad Blocker hebt geinstalleerd. Door de Ad Blocker worden bezoekersaantallen niet geregistreerd en doet de site het niet optimaal, omdat onderdelen niet geladen worden. Om die reden kan je geen toegang tot de site krijgen. Daarom ben je verplicht om de Ad Blocker uit te zetten om daarna wel toegang te kunnen krijgen. Klik na het uitzetten op Site opnieuw starten om vervolgens wel toegang tot de site te krijgen.