Bekende Vrouwen willen Volkomen Anoniem Blijven Omtrent hun Open Relatie

Vorige week plaatste deze site een oproep of bekende vrouwen die een open relatie hebben of het graag zouden willen hebben, zouden willen reageren. Normaal krijgt de site wel reacties van mensen. Maar nu totaal niet. En dat terwijl Yolanthe nog zei dat ook bekende vrouwen een open relatie hebben. Maar dat wist deze site al, van een Instagram pagina waar van de 1500 leden, er 6 bekende vrouwen zaten die geinteresseerd in open relaties, omdat ze dat misschien hebben. En als bekende mannen het hebben, waarvan dat bekend is. Dan zullen er ook vele bekende vrouwen het hebben. Maar als door die oproep van vorige week, werkelijk niemand heeft gereageerd. Dan kan je ervan uit gaan dat die bekende vrouwen volkomen anoniem willen blijven. En ook logisch ook. Maar misschien dat toch iemand wat erover wou zeggen. Maar dat blijkt dus niet zo te zijn. Maw, sommige bekende vrouwen hebben dus ook een open relatie, wat dus niemand mag weten. En dan op de manier dat ze gewoon een vaste relatie hebben, met hier en daar een uitje met iemand anders.