Marlijn Weerdenburg zegt Aneurysma Vrij te zijn

Dit heeft ze laten onderzoeken in haar hoofd met een scan, aangezien haar moeder hieraan is overleden. Maar wat ze niet bijverteld, is dat een aneurysma bij het hart meer komt door overmatig roken en drinken. Dus als haar moeder flink heeft gerookt of gedronken in haar leven, dan heeft haar overlijden daar waarschijnlijk in meegespeeld. Maar dat wordt nooit verteld als iemand overlijd, dat iemand flink heeft gerookt of gedronken. Het is niet netjes misschien dat de site dit zegt, maar het is wel de realiteit. Door overmatig roken verstopt gewoon een bloedvat en kan dan knappen. Maar Marlijn Weerdenburg heeft zelf ook een scan laten maken, aangezien ze zegt dat het genetisch is, maar zij blijkt het niet te hebben geerfd.

Van haar Instagram:

Ik heb getwijfeld of ik het wil delen of niet. Maar dan toch besloten om dit te delen en het te vieren. Mijn hoofd is aneurysma vrij. Dat hoorde ik vandaag in het ziekenhuis. Omdat mijn moeder overleed aan een aneurysma en het erfelijk kan zijn, liep ik 3 jaar lang met twijfels en onzekerheid. Wilde ik het laten onderzoeken, wilde ik het Ć¼berhaupt weten, want stel dat het nou op een plek zou zitten waar ik niet geopereerd kon worden. Het was een lastig vraagstuk. Maat de twijfel begon steeds zwaarder te wegen. Dus toch die afspraak met de neuroloog gemaakt. Toch die scan laten maken. En nu dus: enorme opluchting. Ik weet het, je kan elke dag door een tram aangereden worden, maar dit uitsluitsel voelt als een extra kans in het leven. Nog meer genieten, nog meer ontspannen, nog meer ontdekken! Ik ben er klaar voor!