BN’ers komen in Actie met een Petitie om Boeken Niet Duurder te maken

BN’ers komen in actie om mensen een petitie te laten tekenen, waardoor boeken niet duurder worden. Aangezien de BTW op boeken door het nieuwe kabinet verhoogd wordt van 9 naar 21 procent BTW. Daardoor worden ze 12 procent duurder. Deze site vindt het alleen maar goed, want boeken lezen is natuurlijk niet zo belangrijk als voedsel en drinken. Het is een luxe product en mag best daardoor 21 procent BTW op geheven worden. Tevens zijn boeken toch al niet al te prijzig. Dus die 2 euro wat je dan meer betaald voor een boek, gaat dan nergens over. Mensen zijn best bereid om dat te betalen. Maar nu is er een petitie dat BN’ers promoten op hun Instagram om niet die BTW verhoging door te laten gaan. BN’ers willen niet dat die verhoging doorgaat. Of maken ze reclame en verdienen ze er misschen geld aan doordat van het bedrijf die de petitie heeft gestart? Als dat laatste het geval is, dan interesseert ze het niks dat die prijs omhoog gaat.