Door Grensoverschrijdend Gedrag door Mannen, hebben Bekende Vrouwen een Hekel aan Mannen Gekregen

De site is erachter gekomen dat bekende vrouwen niks met onbekende mannen hebben op hun Instagram. De site heeft dit kunnen bevestigen bij bekende vrouwen die overzichten op hun Instagam lieten zien met tips van volgers omtrent iets. Of de volgers een tip hadden. Zowel vrouwen als mannen konden reageren en een tip achterlaten. Bekende vrouwen laten dan zien wat voor tips ze hebben gehad. En wat stuitte deze site tot zijn verbazing. Van de in totaal 30 tips, waren alle tips allemaal vrouwen. Misschien dat er een enkele man tussen zat. Maar alle tips komen van vrouwen. Mannen hebben natuurlijk net zoveel tips gestuurd. Maar bekende vrouwen selecteren alleen de tips die door vrouwen zijn gestuurd. Dus dan kan je concluderen dat bekende vrouwen een hekel hebben aan hun mannelijke volgers. Tenminste, ze hebben er niet zoveel mee. En of dit komt doordat sommige mannen dickpics sturen, of ordinaire taal sturen. Deze site kan niet in de inboxen van de BN’ers kijken. En als de site eerlijk is. Als de site eigenaar een bekende vrouw tegen kwam, gewoon op afstand zonder aan te spreken, dan zie je dat ze wel aardig doen tegen vrouwen, maar naar mannen zijn ze altijd heel kort af. Alsof ze laten blijken geen contact te willen hebben. Blijkbaar hebben ze een hekel aan de adoratie van mannen. Maar zoals de site vaak zei. Niemand kijkt naar BN’ers om. Dus ook mannen niet. Ze kunnen gewoon gaan en staan waar ze willen ipv bij BN’ertjes Day’s zich te verstoppen op het toilet of op het laatste moment binnen komen bij een theatervoorstelling. Maar hoe je het went of keert. Bekende vrouwen hebben veel meer met vrouwen dan met mannen. Mannen vinden ze blijkbaar viespeuken, wat ook waarschijnlijk komt door grensoverschrijdende gedragingen op Instagram. En denken dat alle mannen zo zijn, terwijl het maar 0.1 procent van de nederlandse mannen betreft.