Tip voor BN’ers: Zo krijg je een Bruine Huid op je Gezicht, Geneest het Eczeem en heb je Minder last van Depressies

Dit is totaal geen reclame en deze site gaat ook niet echt reclame maken voor 1 product. Maar deze site is erachter gekomen dat er een product bestaat (lichttherapie lamp/daglicht lamp), dat ervoor zorgt dat je een bruine huid krijgt op je gezicht, geen last meer hebt van eczeem en minder last hebt van depressies. Het is apparaat (soort Led lamp) die dat allemaal kan. Deze site zal 1 voor 1 uitleggen wat wat inhoud.

  1. Bruine huid op je gezicht: Met een lichttherapie lamp/daglicht lamp kan je een bruine huid op je gezicht creeeren. Dit door ongeveer 15 minuten per week (niet langer) de lamp op een halve meter van je gezicht af te projecteren. Er schijnt dan gewoon licht op je hoofd. Maar net als een zonnebank, krijg je daardoor een bruine huid op je gezicht. Deze site doet dat ook en men denkt dat ik op vakantie ben geweest naar een tropisch eiland, terwijl dat niet zo is. Voor BN’ers is dit ideaal, omdat ze er altijd mooi uit willen zien. Dus waarom niet een lamp die dat kan creeeren. Niet langer dan 15 minuten per week. Anders is het slecht voor de huid en gaat het verbranden. De eerste dag kan het misschien een beetje rood aanzien. Maar na een dag is je huid behoorlijk bruin geworden.

2. Geen last meer van eczeem/rode wangen: De site had af en toe last van eczeem op het gezicht. Dit komt door een tekort aan collageen, wat aangemaakt wordt door de zon (vitamine D). Daardoor (door collageen/vitamine D tekort), gaat de huid schilferen. En daardoor krijg je dus een gezicht met eczeem plekken. Je kan wel zalfjes proberen. Maar dat barst van alcohol, wat totaal niet goed is voor de huid waar eczeem zit. Het wordt daardoor alleen maar erger. Mensen die eczeem op het gezicht hebben, hebben een tekort aan vitamine D/collageen tekort. Je kan wel meer in de zon lopen, maar dat zou omgerekend een paar uur per dag moeten zijn, terwijl vergelijking wat een lichttherapielamp/daglichtlamp kan creeeren. Wel moet je natuurlijk geen schadelijke producten gebruiken op je gezicht wat alcohol bevat en je gezicht goed reinigen. Anders gaat het eczeem nog niet weg. Heb je nog steeds last van eczeem/rode wangen (seborroisch eczeem/rosacea), dan moet je lichttherapie toepassen. Dat is door een led lamp of een daglichtlamp/lichttherapie lamp op je gezicht te richten. Dit gedurende 15 minuten per week (niet langer). Je ziet binnen een paar dagen al resultaat en het eczeem is al binnen een paar weken verdwenen. Dus als je eczeem/rode wangen hebt. Geen zalfjes gebruiken, maar lichttherapie toepassen door een led lamp/daglichtlamp/lichttherapie lamp op je gezicht te richten (halve meter), gedurende 15 minuten per week. Anders verbrand je je gezicht. In het begin in het rood, maar je ziet het eczeem al snel verdwijnen. De site zegt dit als tip tegen BN’ers, omdat sommige BN’ers dat hebben en reclame zitten te maken voor eczeem zalfjes, terwijl dat niet helpt. De huisarts zal dit nooit noemen, omdat ze alleen maar medicatie willen voorschrijven om zo geld te verdienen.

3. Daglichtlamp tegen depressies: Naast een bruine huid op je gezicht en geen last meer hebben van eczeem/rode wangen, is het ook ideaal (en daar maken ze ook reclame voor) tegen depressies. Daar heeft de site geen ervaring mee, maar maken ze reclame voor. Door de daglichtlamp een paar meter van je vandaan op je te richten, gedurende 10 minuten per dag, zou je door het licht (of een bepaalde kleur), minder last moeten hebben van winterdips. Of dit waar is, weet de site niet. Maar als iemand zo’n lichttherapielamp/daglichtlamp koopt, krijg je dus een bruine huid, geen eczeem meer en minder last van winterdips/depressies. Je kan die lamp bv aan zetten tijdens het internetten of een boek lezen. Weet wel. Voor een bruine huid/geen eczeem, moet je de lamp 15 minuten per week gebruiken op een halve meter afstand recht op je gezicht. Tegen depressies moet je het 1 of 2 meter van je af hebben en op je gericht hebben, gedurende 10 minuten per dag. Dit meldt de site omdat sommige BN’ers last hebben van depressies. Dus dan is zo’n lamp misschien ideaal voor ze.

Dus je kan met zo’n lamp een bruine huid creeeren, om er mooier uit te zien, geen eczeem meer krijgen en minder last hebben van depressies. Dit is totaal geen reclame, maar deze site heeft er zo’n eentje aangeschaft en bevalt prima om eczeem te voorkomen. Daarnaast heb ik ook een bruinere huid gekregen alsof ik onder de zonnebank heb gelegen. En dat door maar 15 minuten per week dat te doen. Dus mocht je een BN’er zijn en het lijkt je wat zo’n lichttherapie lamp/daglicht lamp, dan kan je er altijd eentje aanschaffen. Bevalt het niet, dan stuur je hem terug. Deze site heeft de Medisana LT 500. Die heeft ook 5 verschillende kleuren licht naast het normale witte licht. Die kan je HIER kopen bij Bol.com. Wil je een andere, zoek dan op Google naar een Lichttherapie Lamp / Daglicht Lamp. Het is wel raadzaam om altijd een verlengsnoer bij te kopen, zodat je het overal neer kan zetten. Die kan kopen door HIER te klikken! En mocht je het licht te fel vinden als het aanstaat, dan kan je altijd je ogen dicht doen. Of icm een zonnebril en dan je ogen dicht doen. Er staat wel in de beschrijving dat mensen die anti-depressiva slikken, het misschien minder geschikt is. Maar dat is voor mensen die het wel een uur per dag gebruiken ipv gedurende 10 a 30 mintuen per dag om depressies tegen te gaan. Dus wat in de beschrijving staat, moet je niet naar luisteren. En raadpleeg anders je huisarts om het voor te leggen voor meer zekerheid. Maar ook al krijg je minder depressies, je krijgt er altijd een bruine huid van op je hoofd alsof je op vakantie bent geweest. In totaal kost het nog geen 100 euro, maar het gaat wel 10 tot 20 jaar mee. Dus het bedrag is dan peanuts. Een goede tip voor BN’ers voor een bruine huid op je gezicht, geen eczeem of rode wangen en minder depressies. Een filmpje van zo’n lamp zie je hieronder (Medisana LT 500 die ook verschillende kleuren heeft) met daaronder een filmpje hoe het werkt (andere daglichtlamp). Dat de site het hier over heeft, is omdat bijna niemand het kent en niet weet dat je daardoor eczeem kan verhelpen, bruine huid krijgt en depressies minder kan laten worden.