BN’ers Demonstreerden Waarschijnlijk tegen het Klimaat alleen maar om het Geld

Een half jaar geleden en daarvoor zaten bekende vrouwen vaak te adverteren voor Extinction Rebellion dat ze voor het klimaat zijn. Iedereen wist toen al dat BN’ers alleen maar zaten te adverteren omdat ze geld kregen van dat bedrijf om op te komen voor het milieu en te demonstreren. Nu is er ook een demonstratie van Extinction Rebellion. En wat denk je: Er wordt nergens geadverteerd door Extinction Rebellion bij een BN’er. Als BN’ers zulke voorstanders waren, dan hadden ze toch GRATIS geadverteerd. Maar dat doen ze niet, omdat ze geen geld krijgen om te adverteren. Dus maw, BN’ers interesseren waarschijnlijk totaal niet om het milieu. Zolang er maar geld te verdienen valt. Als Shell zou adverteren om meer benzine te tanken, hadden ze daar reclame voor gemaakt. Tegendraads s als je dan naar het milieu kijkt. Het is natuurlijk allemaal niet zeker. Maar het zou gek zijn als het niet zo was. En het is maar goed ook dat BN’ers niet meer adverteren. Want als je oproept aan mensen om de snelweg te blokkeren, pleeg je dan natuurlijk strafbare feiten. De overheid gaat dan niet zo snel de demonstranten beboeten, maar diegene die het oproept: De BN’ers. Het is dan hetzelfde als vroeger met illegale muziek downloaden. Uploaders werden aangepakt, downloaders niet.