Oproep aan BN’ers: Meer Foto’s met Focus op de Poes en niet Alleen de Borsten en Billen

Het vertellen is veel heftiger dan het klinkt. Maar bekende vrouwen maken heel vaak foto’s met de focus op de borsten of de billen. Het komt maar zelden voor dat de focus ligt op de poes. Het klinkt misschien ordinair, maar dat is het niet. Want even een BH uittrekken en handen ervoor of de billen laten zien, door het zwembroekje standaard omhoog te trekken. Dat is geen enkel probleem bij BN’ers. Dus dan zijn foto’s met aandacht op de poes ook niet schokkend. De site bedoelt niet dat BN’ers hun slip moeten uittrekken en hun poes moeten fotograferen. Totaal niet. Maar een sexy foto, focust altijd de aandacht op iets. Dat is bij BN’ers altijd of de borsten, of de billen. Of compleet naakt. Maar de focus op puur alleen de poes wordt maar zelden gedaan. Bekende mannen doen het immers wel. Wat de reden is dat vrouwen het niet doen is onbekend. Maar voorbeelden zijn bv dat vrouwen hun broek van dichtbij aan de voorkant kunnen fotograferen, een slip van dichtbij fotograferen. Met of zonder bikinislip de heupen van de zijkant fotograferen. Een foto zonder broek of onderbroek. Een kamelenteen. Foto’s waar de slip iets naar beneden is gezakt. Zulke dingen. Dat de nadruk ligt op de poes. Beetje ordinair gezegd, maar dat wordt immers ook gedaan bij borsten en billen. Mannen doen het ook bij hun leuter. Dus vrouwen kunnen het ook doen. Ze doen het immers om meer publiciteit te krijgen. Dat de site dit schrijft is omdat het een beetje vreemd staat als je sexy foto’s zit te bekijken en de focus ligt altijd op de borsten of de billen of compleet naakt. Maar alleen de focus op de poes komt maar heel zelden voor. Daarom dit bericht dat bekende vrouwen meer de focus moeten leggen op de poes op wat voor manier dan ook. Ook al vinden sommige BN’ers het ordinair dat de site dit vertelt. Dit is nou eenmaal wat de site heeft geconstateerd en vindt dat een beetje vreemd, dan van een opwinden lichaamsdeel geen gebruik van wordt gemaakt. Normaal zou de site niet zo snel meer zeggen of BN’ers bepaalde foto’s willen maken. Maar dit vindt de site wel noodzakelijk. Alsof de poes niet bestaat bij vrouwen. Dus als je een BN’er en sexy foto’s maakt. Probeer ook zulke foto’s te maken. Niet voor eventjes, maar voor altijd. De poes is ook een onderdeel van je lichaam.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Je maakt gebruik van een Ad Blocker!

Deze site ziet dat je een Ad Blocker hebt geinstalleerd. Door de Ad Blocker worden bezoekersaantallen niet geregistreerd en doet de site het niet optimaal, omdat onderdelen niet geladen worden. Om die reden kan je geen toegang tot de site krijgen. Daarom ben je verplicht om de Ad Blocker uit te zetten om daarna wel toegang te kunnen krijgen. Klik na het uitzetten op Site opnieuw starten om vervolgens wel toegang tot de site te krijgen.