Sinterklaas ging Naakt in het Sinterklaas Journaal

Sinterklaas kent de hype onder bekende vrouwen en ook mannen, dat ze af en toe sexy foto’s maken en soms zelfs bedekt naakt gaan. Toen deze site voor eind 2017 nog niet bestond, waren er maar zelden BN’ers die een sexy foto maakte. Toen deze site kwam en de BN’ers erover mailden, bezochten tientallen BN’ers deze site en maakte daardoor 10 keer zoveel meer sexy foto’s tot de dag van vandaag. Maar blijkbaar is het nu zo populair om een sexy foto te maken of zelfs bedekt naakt te gaan, dat Sinterklaas zelfs naakt ging (Stefan de Walle van Kees uit Flodder) in het Sinterklaas Journaal. Wil je die aflevering zien, klik dan HIER vanaf minuut 2:30.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Je maakt gebruik van een Ad Blocker!

Deze site ziet dat je een Ad Blocker hebt geinstalleerd. Door de Ad Blocker worden bezoekersaantallen niet geregistreerd en doet de site het niet optimaal, omdat onderdelen niet geladen worden. Om die reden kan je geen toegang tot de site krijgen. Daarom ben je verplicht om de Ad Blocker uit te zetten om daarna wel toegang te kunnen krijgen. Klik na het uitzetten op Site opnieuw starten om vervolgens wel toegang tot de site te krijgen.

-+=