Oproep aan BN’ers: Stuur een Sexy Foto die NIET op het Internet staat om te Testen of BN’ers Zelf Naaktfoto’s Uit laten Lekken

De site is aan het onderzoeken of BN’ers of amerikaanse celebs, zelf hun naaktfoto’s uit laten lekken om zo meer publiciteit te krijgen. Ze zeggen natuurlijk van niet. Dat het zogenaam is gehackt. Maar zowel bij de nederlandse bekende vrouwen als de amerikaanse celebs, is nog maar zelden in al die jaren niks van het internet afgehaald. Zo staan er gewoon nog naaktfoto’s van BN’ers online die een aantal jaar geleden zogenaamd uitlekte. BN’ers deden ook niet tot nauwelijks te moeite om het te laten verwijderen, terwijl het toch vrij simpel. Je hoeft maar te dreigen met een rechtszaak bij een website en het wordt verwijderd. En als de BN’er het niet doet, dan doet het management van die BN’er het wel. Maar BN’ers willen dat waarschijnlijk niet, omdat het de bedoeling is dat het waarschijnlijk zogenaamd uitgelekt op het internet staat. Deze site is daarom aan het onderzoeken of het echt uitgelekt is of dat BN’ers er zelf doelbewust achter zitten en het zelf online plaatsen met de bedoeling om zo meer publiciteit te krijgen. Deze site heeft al contact gezocht met een website waar ook uitgelekte foto’s van celebs staan. Dit keer geen mail gehad, maar in het verleden had ie al eens gezegd dat ie geen sommaties van amerikaanse managements kreeg. Dus waarschijnlijk allemaal doelbewust door de celebs zelf gedaan. In Nederland zijn er ook een aantal BN’ers naaktfoto’s of sexy foto’s uit hebben laten lekken. En de site wil eens weten hoe dat nou precies zit. En daar ook misschien een artikel over te schrijven of BN’ers er zelf achter zitten voor meer publiciteit. Dus wat is de site van plan? BN’ers moeten reageren via de Contact pagina in het menu of zij het doelbewust zouden gaan uitlekken als zij het ooit zouden doen. Of BN’ers moeten een sexy foto sturen naar deze site die NIET op het internet staat of op hun Instagram pagina, waardoor de site meteen weet dat die BN’er het heeft verstuurd. Desnoods geblurd of een netgemaakte foto puur voor dit bericht. De foto zal NOOIT gepubliceerd worden en de naam van de BN’er zal ook NOOIT gepubliceerd worden. Maar de site wil dan weten of BN’ers echt zulke dingen durven door het uit te laten lekken. Ook al gaat de foto net zover als een foto op Instagram. En hoever de foto gaat, moeten de BN’ers zelf bepalen. Wel zal de site melden wat de BN’er heeft verstuurd zonder naam te noemen. Maar de site wil dus 2 dingen. Dat een BN’er reageert via de Contact pagina of zij ooit een naaktfoto bv ergens expres uit hebben laten lekken of dat ze het misschien ooit in de toekomst van plan zijn. Of stuur een sexy foto die NIET op het internet staat en laat als je het durft te sturen, wetende dat het NIET gepubliceerd wordt. De site wil dan graag weten of BN’ers zelf hun naaktfoto’s online hebben gezet en zo ja, of ze het lef hebben door zelf eentje naar de site te sturen in milde variant (foto’s a la Instagram). Dus als je een BN’er bent, zou je dat voor de site willen doen om een artikel daarover te schrijven en de mythe achter de zogenaamde uitgelekte foto’s op te lossen. BN’ers kunnen reageren en een foto uploaden op Contact pagina in het menu. Of door HIER te klikken!

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Je maakt gebruik van een Ad Blocker!

Deze site ziet dat je een Ad Blocker hebt geinstalleerd. Door de Ad Blocker worden bezoekersaantallen niet geregistreerd en doet de site het niet optimaal, omdat onderdelen niet geladen worden. Om die reden kan je geen toegang tot de site krijgen. Daarom ben je verplicht om de Ad Blocker uit te zetten om daarna wel toegang te kunnen krijgen. Klik na het uitzetten op Site opnieuw starten om vervolgens wel toegang tot de site te krijgen.

-+=