Anna Gimbrere wordt Gebruikt door Techkanaal (youtube) Bright

Ze zeggen dat Anna Gimbrere een vaste presentatrice is bij Bright. Alleen komen de rest van de presentatoren van Bright vele malen per week in een video. En Anna Gimbrere 1 keer per 3 maanden. Ze wordt gewoon gebruikt om waarschijnlijk misbruik te maken van haar bekendheid. Anna, ga daar weg. Zeggen dat ze een vast gezicht daar is, maar uiteindelijk maar zeer zelden een video mogen maken.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Je maakt gebruik van een Ad Blocker!

Deze site ziet dat je een Ad Blocker hebt geinstalleerd. Door de Ad Blocker worden bezoekersaantallen niet geregistreerd en doet de site het niet optimaal, omdat onderdelen niet geladen worden. Om die reden kan je geen toegang tot de site krijgen. Daarom ben je verplicht om de Ad Blocker uit te zetten om daarna wel toegang te kunnen krijgen. Klik na het uitzetten op Site opnieuw starten om vervolgens wel toegang tot de site te krijgen.

-+=