Britt Scholte was Aangeschoten toen Lieke Augustijn Drank over haar Heen kreeg

Lieke Augustijn en Britt Scholte zijn vriendinnen van elkaar. Ze waren uit en door drank bij Britt Scholte, heeft Lieke Augustijn drank over zich heen gekregen. Dus we weten wat drank bij Britt Scholte doet. Maar er wel iets raars. Waarom is ze aan de achterkant nat en niet aan de voorkant, als je wat over je heen krijgt.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Je maakt gebruik van een Ad Blocker!

Deze site ziet dat je een Ad Blocker hebt geinstalleerd. Door de Ad Blocker worden bezoekersaantallen niet geregistreerd en doet de site het niet optimaal, omdat onderdelen niet geladen worden. Om die reden kan je geen toegang tot de site krijgen. Daarom ben je verplicht om de Ad Blocker uit te zetten om daarna wel toegang te kunnen krijgen. Klik na het uitzetten op Site opnieuw starten om vervolgens wel toegang tot de site te krijgen.

-+=