Nieuw: Gekke Enquete (Vul deze Leuke Enquete in)

De site heeft een nieuw onderdeel, genaamd Gekke Enquete. Dat is een enquete waar men 10 vragen moet beantwoorden (persoonlijk) wat men van dingen vindt. Omdat het zowel over BN’ers als over in het algemeen gaat, van A tot en met Z, is het daarom een Gekke Enquete met gekke vragen. Mocht het aanslaan, dan zal er vaker een gekke enquete komen. Dus vul hieronder de gekke enquete in als je het leuk vindt. Niks wordt gepubliceerd. Alleen de site eigenaar kan het zien. Maar des te leuker voor bezoekers om soms gekke vragen te beantwoorden. Dus vul de enquete hieronder in als je het leuk vindt.

Gekke Enquete 1
Ben een:
Wie vind je aardig?
Ik ben een
Wie vind je niks
Hoe is je relatie en kinderstatus?
Ben je wel eens naar een BN'ertjes Day geweest?
Vind je dat BN'ers zelf hun eigen Juice veroorzaken?
Vond je de zomer te warm?
Denk je dat veel bekende vrouwen een open relatie hebben?
Op welke partij ga je stemmen?
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Je maakt gebruik van een Ad Blocker!

Deze site ziet dat je een Ad Blocker hebt geinstalleerd. Door de Ad Blocker worden bezoekersaantallen niet geregistreerd en doet de site het niet optimaal, omdat onderdelen niet geladen worden. Om die reden kan je geen toegang tot de site krijgen. Daarom ben je verplicht om de Ad Blocker uit te zetten om daarna wel toegang te kunnen krijgen. Klik na het uitzetten op Site opnieuw starten om vervolgens wel toegang tot de site te krijgen.

-+=