Juice Kanaal Roddelloog Verdween Vorig jaar door Ruzie

Tot vorig jaar had je het juicekanaal Roddelloog van Rumag. We hebben het dus niet over Roddelpraat. Maar opeens stopte Roddelloog en Fawry not Sawry zei, die het programma presenteerde met Rene, dat hij het wel mooi vond. Al die juice over BN’ers. Maar niets blijkt waar te zijn. Nu vertelt Fawry not Sawry zelf dat hij met ruzie uit elkaar is gegaan. Met Rene kreeg hij op een gegeven moment bonje, waardoor die 2 niet meer het programma voort konden zetten. Dus maw, als ze goed met elkaar overweg konden, had het programma nu nog bestaan. Fawry is nu onderdeel van RTL Boulevard.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Je maakt gebruik van een Ad Blocker!

Deze site ziet dat je een Ad Blocker hebt geinstalleerd. Door de Ad Blocker worden bezoekersaantallen niet geregistreerd en doet de site het niet optimaal, omdat onderdelen niet geladen worden. Om die reden kan je geen toegang tot de site krijgen. Daarom ben je verplicht om de Ad Blocker uit te zetten om daarna wel toegang te kunnen krijgen. Klik na het uitzetten op Site opnieuw starten om vervolgens wel toegang tot de site te krijgen.

-+=