Geraldine Kemper, Eveline Stallaart, Sophie van Winden en Marieke van Ginneken zijn Geinteresseerd in Open Relaties

Het is wel een beetje een heftige titel. Maar deze site is ergens achter gekomen dat iemand met een Instagram account over open relaties en erover praat, in zijn/haar Instagram volglijst van maar 1000 personen, ongeveer 4 BN’ers tussen zitten. Die hebben zich niet aangemeld door alleen op Volgen te klikken. Maar die moesten zich aanmelden op Instagram om vervolgens eerst door de Instagram beheerder geaccepteerd te worden om te kunnen volgen. En in die volglijst van 1000 personen staan dus de namen Geraldine Kemper, Eveline Stallaart, Sophie van Winden en Marieke van Ginneken. Dat Geraldine Kemper er in staat, is misschien logisch. Die heeft vaak genoeg in haar podcast gezegd aan polygamie te doen, waar die Instagram account over gaat. Eveline Stallaart is seksuologe. Maar ja, dat wil niet zeggen dat je geinteresseerd bent in open relaties. Dus wat doet zij daar tussen. En Sophie van Winden (toneelspeelster en actrice) en Marieke van Ginneken (van Idols en zus van Aukje van Ginneken), hebben helemaal wat uit te leggen. Eveline Stallaart en Sophie van Winden zijn zelfs getrouwd. Dus waarom zou je interesse hebben om iemand te volgen die over open relaties praat. Van wie dat Instagram account gaat de site niet zeggen. Die persoon is namelijk niet populair. Maar des te vager waarom 4 BN’ers erin staan van de maar 1000 volgers. En mag je dit publiceren. Ja, want die lijst van volgers staat gewoon openbaar. Hadden die BN’ers zich maar niet moeten aanmelden, als ze weten dat iedereen kan zien dat zij die persoon over open relaties/polyamorie volgen. En de site zegt niet dat zij een open relatie hebben. Maar als je iemand volgt, heb je wel interesse over dat onderwerp. Ook al breng je het niet tot uitvoering. Dus waarom die vrouwen geinteresseerd zijn in open relaties, gewone interesse of omdat ze het echt hebben, blijft een vraag. Ga er maar vanuit dat als die vrouwen dit lezen, zich meteen afmelden bij dat Instagram account. Bizar dit. Het staat gewoon openbaar (volglijst). Om verdere hinder te voorkomen, noemt de site daarom niet de naam van het Instagram account. En dit is overigens niet nieuw. Veel BN’ers hebben een open relatie. Puur omdat ze veel animo krijgen en misschien af en toe van bil willen. Al draait het meer om de man dan om de vrouw bij een open relatie. Maar ja, beter een open relatie dan dat de BN’er vreemdgaat :>. Maar zo zie je maar dat als 4 van de 1000 volgers een BN’er is bij een onbekend iemand, dat er ontzettend veel BN’ers een open relatie hebben. Net als dat deze site eerder zei dat veel BN’ers ooit prostituee zijn geweest of op Only Fans zaten.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Je maakt gebruik van een Ad Blocker!

Deze site ziet dat je een Ad Blocker hebt geinstalleerd. Door de Ad Blocker worden bezoekersaantallen niet geregistreerd en doet de site het niet optimaal, omdat onderdelen niet geladen worden. Om die reden kan je geen toegang tot de site krijgen. Daarom ben je verplicht om de Ad Blocker uit te zetten om daarna wel toegang te kunnen krijgen. Klik na het uitzetten op Site opnieuw starten om vervolgens wel toegang tot de site te krijgen.

-+=