Volgens Yvonne Coldweijer ging Jan Smit Vreemd met Bridget Maasland, Maan en Welmoed Sijtsma

En ook Nick Schilder, Simon Keizer en Jan Dulles blijken vreemd te zijn geweest. Aldus Yvonne Coldeweijer nav berichten in haar inbox. Maar of dat allemaal waar is, is te betwijfelen. Ga er maar vanuit dat het nep is.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Je maakt gebruik van een Ad Blocker!

Deze site ziet dat je een Ad Blocker hebt geinstalleerd. Door de Ad Blocker worden bezoekersaantallen niet geregistreerd en doet de site het niet optimaal, omdat onderdelen niet geladen worden. Om die reden kan je geen toegang tot de site krijgen. Daarom ben je verplicht om de Ad Blocker uit te zetten om daarna wel toegang te kunnen krijgen. Klik na het uitzetten op Site opnieuw starten om vervolgens wel toegang tot de site te krijgen.