Politie moet BN’ers Bestraffen voor Opruiing bij Extinction Rebellion

Extinction Rebellion pleegt vaak strafbare feiten door opruiing te veroorzaken, wegen te blokkeren, schilderijen te vernielen enz. En dat alleen maar om aandacht te vragen voor het klimaat. Maar nu loopt het de spuigaten uit hoeveel mensen nu meedoen met blokkades in Den Haag. En daar is een reden voor. Extinction Rebellion had eerst niet zoveel aanhangers. Maar een half jaar geleden gingen ze adverteren op de Instagrams van BN’ers die er geld mee verdienen. BN’ers gingen sinds een half jaar vaak reclame maken voor dat bedrijf. En het gevolg is dat daardoor heel veel mensen meedoen met het blokkeren van de A12. Zonder adverteren van de BN’ers, waren er anders nooit zoveel mensen gekomen. En die BN’ers doen het ook alleen maar voor het geld. Als de overheid zou adverteren om reclame te maken voor meer Fossiele brandstoffen, dan zouden ze daar reclame voor maken. Zo simpel is het. Al doen ze het niet alleen om zelf eraan te verdienen. Zij adverteren weer omdat dat weer van hun management moet. Maar los van dat allemaal. BN’ers zorgen ervoor dat Extinction Rebellion groot wordt, door ervoor te ontvangen en reclame ervoor te maken. BN’ers plegen dan opruiing, door reclame te maken voor een strafbaar feit. Het blokkeren van een snelweg. De Politie en rechters in Nederland kunnen onmogelijk alle duizenden mensen aanpakken die daar stonden. Maar wat de politie wel kan doen, is niet alleen de hoofdleden van Extinction Rebellion te bestraffen. Maar ook de BN’ers. Die zorgen voor opruiing. En als de Politie en rechters die mensen aanpakt, dan is het snel gedaan door niet te adverteren met als gevolg dat er nog maar nauwelijks mensen komen. Los van het feit van BN’ers in opdracht van het managment niet mogen zeggen dat ze eigenlijk adverteren en geld mee verdienen door te zeggen dat het een advertentie is. Dus ze zijn al in overtreding. Dus mocht de politie dit lezen. Pak de BN’ers aan en geef ze een flinke taakstraf.