Rob Jetten vindt BN’ers en Extinction Rebellion tever gaan qua Demonsteren

Vandaag heeft Rob Jetten in de Telegraaf gezegd (Minister van Klimaat) dat demonstreren door Extinction Rebellion altijd toe is gestaan. Maar alleen door de aangewezen plekken van die gemeente. Dus bv een grasveld. Hij vindt het onfatsoenlijk dat BN’ers en Extinction Rebellion adverteren om snelwegen te blokkeren. Daar staat hij niet achter. Dus BN’ers kunnen wel adverteren op hun Instagram om de snelweg bij Den Haag te blokkeren. Maar als je aan de persoon vraagt die over het klimaat zegt, zegt ie het ten strengste af te raden. Men denkt dan waar BN’ers mee bezig zijn. Dat is logisch. Ze hebben niks met het klimaat. Zolang een bedrijf zoals Extinction Rebellion blijft adverteren en geld geeft aan de BN’ers, blijven ze adverteren. Adverteren ze niet meer, dan hebben ze opeens niks meer met het klimaat. Mocht Durex opeens willen adverteren, dan hebben ze het opeens over veilig vrijen. En als Shell opeens adverteert na Extinction Rebellion, dan zijn ze opeens voor fossiele brandstoffen en niet voor schone energie. Het draait allemaal om geld.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Je maakt gebruik van een Ad Blocker!

Deze site ziet dat je een Ad Blocker hebt geinstalleerd. Door de Ad Blocker worden bezoekersaantallen niet geregistreerd en doet de site het niet optimaal, omdat onderdelen niet geladen worden. Om die reden kan je geen toegang tot de site krijgen. Daarom ben je verplicht om de Ad Blocker uit te zetten om daarna wel toegang te kunnen krijgen. Klik na het uitzetten op Site opnieuw starten om vervolgens wel toegang tot de site te krijgen.

-+=