Rob Jetten vindt BN’ers en Extinction Rebellion tever gaan qua Demonsteren

Vandaag heeft Rob Jetten in de Telegraaf gezegd (Minister van Klimaat) dat demonstreren door Extinction Rebellion altijd toe is gestaan. Maar alleen door de aangewezen plekken van die gemeente. Dus bv een grasveld. Hij vindt het onfatsoenlijk dat BN’ers en Extinction Rebellion adverteren om snelwegen te blokkeren. Daar staat hij niet achter. Dus BN’ers kunnen wel adverteren op hun Instagram om de snelweg bij Den Haag te blokkeren. Maar als je aan de persoon vraagt die over het klimaat zegt, zegt ie het ten strengste af te raden. Men denkt dan waar BN’ers mee bezig zijn. Dat is logisch. Ze hebben niks met het klimaat. Zolang een bedrijf zoals Extinction Rebellion blijft adverteren en geld geeft aan de BN’ers, blijven ze adverteren. Adverteren ze niet meer, dan hebben ze opeens niks meer met het klimaat. Mocht Durex opeens willen adverteren, dan hebben ze het opeens over veilig vrijen. En als Shell opeens adverteert na Extinction Rebellion, dan zijn ze opeens voor fossiele brandstoffen en niet voor schone energie. Het draait allemaal om geld.