BN’ers die Extinction Rebellion Promoten, zorgen ervoor dat Groenlinks/PVDA en D66 Minder Zetels krijgen

Weet je nog een half jaar geleden dat BN’ers reclame zaten te maken voor Extinction Rebellion, waarbij Extinction Rebellion zaten te adverteren bij BN’ers op hun Instagram en BN’ers er geld aan verdiende, ondanks dat er strafbare feiten werden gepleegd door snelwegen te blokkeren. Als BN’ers niks hadden gekregen, stonden ze nooit reclame te maken voor dat bedrijf. Maar het gevolg was toen wel dat in de eerste kamer de BBB de grootste werd en niet Groenlinks. Die zakte toen behoorlijk in de peilingen. Dat kwam puur omdat de snelwegen werden geblokkeerd en mensen helemaal klaar waren met die klimaatgekkies. De BBB werd toen de grootste. Dus dat Extinction Rebellion en de BN’ers veel reclame zaten te maken en de wegen blokkeerden, heeft goed uitgepakt doordat mensen een hekel hadden gekregen aan dat stiktof gedoe en daardoor expres niet op Groenlinks en D66 hadden gestemd. Daardoor werd de BBB het grootst. En nu gaat dat weer gebeuren. Op 22 november zijn de tweede kamer verkiezingen. Maar vanaf 9 september willen ze elke dag de A12 blokkeren. Extinction Rebellion is daarom nu al bezig met reclame te maken bij de BN’ers op hun Instagram om mee te doen met de actie. Mensen worden misschien weer gek ervan dat de wegen weer worden geblokkeerd. Maar denk na. Doordat mensen gek worden van die klimaatdrammers, gaan ze niet zo snel op Groenlinks/PVDA of D66 stemmen op 22 november. Met als gevolg dat de BBB of Nieuw Social Contract de grootste wordt. Men heeft dan wel genoeg ervan van het klimaat dit/klimaat dat, dat je wordt gehinderd in het dagelijks leven en je portemonnee. En als er dan door BN’ers wordt geadverteerd door Extinction Rebellion dat ze vanaf zaterdag dagelijks moeten demonstreren, dan wordt men er zo schoon genoeg van, dat de niet zo snel op Groenlinks/PVDA of D66 stemmen. Dus BN’ers kunnen wel adverteren en het veel over de klimaatdemostraties hebben. Maar laat ze maar. Hoe meer, des te beter. Hoe gekker de nederlanders ervan worden, des te minder snel komt Groenlinks/PVDA aan de macht met als gevolg dat we minder last krijgen van dat stikstof gedoe en onder andere boeren worden uitgebuit. En nog voor de goede orde. BN’ers zijn helemaal niet geinteresseerd in het klimaat of andere goede doelen. Als er geld mee te verdienen valt, doen ze alles.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Je maakt gebruik van een Ad Blocker!

Deze site ziet dat je een Ad Blocker hebt geinstalleerd. Door de Ad Blocker worden bezoekersaantallen niet geregistreerd en doet de site het niet optimaal, omdat onderdelen niet geladen worden. Om die reden kan je geen toegang tot de site krijgen. Daarom ben je verplicht om de Ad Blocker uit te zetten om daarna wel toegang te kunnen krijgen. Klik na het uitzetten op Site opnieuw starten om vervolgens wel toegang tot de site te krijgen.