Deze Site heeft al 3000 Berichten Geschreven

De site BN’ertjes heeft al in anderhalf jaar dat deze naam bestaat, vandaag de 3000e bericht geschreven. Dat zijn natuurlijk niet alleen maar foto’s, maar ook nieuwsberichten, polls enz. Maar vandaag is de 3000e bericht aangetikt. Dus veel gepubliceerd het afgelopen anderhalf jaar.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Je maakt gebruik van een Ad Blocker!

Deze site ziet dat je een Ad Blocker hebt geinstalleerd. Door de Ad Blocker worden bezoekersaantallen niet geregistreerd en doet de site het niet optimaal, omdat onderdelen niet geladen worden. Om die reden kan je geen toegang tot de site krijgen. Daarom ben je verplicht om de Ad Blocker uit te zetten om daarna wel toegang te kunnen krijgen. Klik na het uitzetten op Site opnieuw starten om vervolgens wel toegang tot de site te krijgen.

-+=