Lauren Verster en Kimberley Klaver hebben een eigen Podcast

Kimberley Klaver en Lauren Verster hebben de handen ineen geslagen en zijn een eigen podcast begonnen bij Podimo. Je moet wel lid zijn van Podimo om hun podcast te kunnen beluisteren. Ze bespreken daar dingen die in het dagelijks leven voorkomen. Hun podcast heet Rookies.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Je maakt gebruik van een Ad Blocker!

Deze site ziet dat je een Ad Blocker hebt geinstalleerd. Door de Ad Blocker worden bezoekersaantallen niet geregistreerd en doet de site het niet optimaal, omdat onderdelen niet geladen worden. Om die reden kan je geen toegang tot de site krijgen. Daarom ben je verplicht om de Ad Blocker uit te zetten om daarna wel toegang te kunnen krijgen. Klik na het uitzetten op Site opnieuw starten om vervolgens wel toegang tot de site te krijgen.

-+=