GTST heeft nu ook Oude Beelden overgenomen

Deze site kwam er mee een paar maanden geleden. Vervolgens namen BN’ers het over. Dumpert kwam met Classics. En nu heeft GTST het ook overgenomen voor tijdens de zomerperiode. Dus indirect via via heeft GTST het overgenomen van deze site. Hieronder zie je de eerste uitzending van GTST met oude beelden, waarin Charlotte Besijn, Patrick Martens en Aukje van Ginneken, beelden bespreken die ze vroeger moesten spelen. Ze noemen het Oude Tijden.

Categorie├źnGTST
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Je maakt gebruik van een Ad Blocker!

Deze site ziet dat je een Ad Blocker hebt geinstalleerd. Door de Ad Blocker worden bezoekersaantallen niet geregistreerd en doet de site het niet optimaal, omdat onderdelen niet geladen worden. Om die reden kan je geen toegang tot de site krijgen. Daarom ben je verplicht om de Ad Blocker uit te zetten om daarna wel toegang te kunnen krijgen. Klik na het uitzetten op Site opnieuw starten om vervolgens wel toegang tot de site te krijgen.

-+=