Victoria Koblenko kwam op haar 39e jaar in de Overgang

Victoria Koblenko vertelde toenet bij Marcel en Gijs dat ze 4 jaar geleden in de overgang kwam en had toen een opvlieger tijdens de voorstelling van “Help, mijn Man Begrijpt me Niet”. Ze had toen even een blackout. Nu is ze 43 jaar. Maar toentertijd toen haar overgang begon en opvliegers kreeg in 2019 was ze dus nog maar 39 jaar dat ze geen kinderen meer kon krijgen. Dat is vrij jong, aangezien de meeste vrouwen pas tegen de 50 jaar in de overgang komen.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Je maakt gebruik van een Ad Blocker!

Deze site ziet dat je een Ad Blocker hebt geinstalleerd. Door de Ad Blocker worden bezoekersaantallen niet geregistreerd en doet de site het niet optimaal, omdat onderdelen niet geladen worden. Om die reden kan je geen toegang tot de site krijgen. Daarom ben je verplicht om de Ad Blocker uit te zetten om daarna wel toegang te kunnen krijgen. Klik na het uitzetten op Site opnieuw starten om vervolgens wel toegang tot de site te krijgen.

-+=