Anna Nooshin doet een Beetje Patserig omtrent haar Status/Vermogen

Zo vreemd is dat niet dat BN’ers patserig doen omtrent hun status als BN’er zijnde of hun vermogen. Maar Anna Nooshin heeft nogal een handje van om de laatste tijd behoorlijk patserig te doen omtrent haar status en met name haar vermogen. Want als je haar Tiktok filmpjes volgt, heeft ze het continue over haar woning in New York wat ze erbij gekocht heeft, naast haar eigen woning in Nederland. Hoe ze in West Village in New York woont. Zowat midden in het centrum van die stad. En dat ze dat heeft kunnen betalen. Niet 1 keer, maar in elk filmpje komt dat zowat voorbij. Hoeveel geld ze heeft dat ze in Nederland en nu ook in New York een woning heeft in hartje New York. Maar wie zegt niet dat haar woning in Amsterdam vrij klein is en in New York misschien ook, waarbij die 2 woningen samen misschien evenveel kosten als een grote woning in Nederland. Maar ze heeft het alleen maar over haar woning in New York, hoe trots ze daar op is dat ze dat heeft kunnen kopen enz. Op een gegeven moment geloof je het wel. Maar ze blijft maar doorgaan. Het 1 na het andere filmpje gaat het weer erover. Waarom? Gewoon patserig doen hoe haar status is en haar vermogen. Al doen meer BN’ers dat. Dus zo nieuw is dat niet. Hoop dat ze haar gedrag aanpast omtrent haar (financiele) status. Heel af en toe mag wel. Maar niet continue door het over haar woning in New York te hebben, dat ze dat heeft kunnen betalen. Deze site heeft het toch ook maar zelden gehad over de vele bezoekers, veroorzaakte trends, BN’ers die deze site bezoeken enz. Misschien heel zelden een keer vermeld als trots. Maar de site heeft het er niet continue over. En dat doet Anna Nooshin wel.