Enquete voor (Bekende) Vrouwen Omtrent Vreemdgaan en Seksbranche

De site wil misschien een artikel schrijven over onbekende vrouwen en bekende vrouwen met name, om te kijken hoe het zit met vreemdgaan en seksbranche. Over vreemdgaan, omdat veel BN’ers vreemdgaan. Dus daarom een paar vragen over waarom iemand vreemdgaat enz. En het tweede gedeelte van de enquete gaat over de seksbranche. Deze site kent al 8 mensen die actief of actief waren in de seksbranche. Dus veel bekende vrouwen of vrouwen die aandacht zoeken, zitten sneller in die branche dan andere sectoren. Dus daarom wil de site weten hoe vrouwen daar over denken. En allemaal om daar eventueel een artikel over te schrijven. Dan wordt er ook meer duidelijk over hun denkwijze. Hieronder kan je anoniem de enquete invullen als je een vrouw bent (niet voor mannen).

Vreemdgaan/Bed voor Geld (vrouwen)
Ik ben een
Ik ben
Ik ben een
Ik heb
Ben je wel eens vreemdgegaan
Waarom ben je vreemdgegaan?
Hoevaak ben je vreemdgegaan
Heb je ooit over nagedacht om de seksbranche in te gaan?
Voor hoeveel euro zou je met iemand naar bed gaan?
Waarom zou je de seksbranche in willen gaan?
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Je maakt gebruik van een Ad Blocker!

Deze site ziet dat je een Ad Blocker hebt geinstalleerd. Door de Ad Blocker worden bezoekersaantallen niet geregistreerd en doet de site het niet optimaal, omdat onderdelen niet geladen worden. Om die reden kan je geen toegang tot de site krijgen. Daarom ben je verplicht om de Ad Blocker uit te zetten om daarna wel toegang te kunnen krijgen. Klik na het uitzetten op Site opnieuw starten om vervolgens wel toegang tot de site te krijgen.

-+=