Enquete voor (Bekende) Vrouwen Omtrent Vreemdgaan en Seksbranche

De site wil misschien een artikel schrijven over onbekende vrouwen en bekende vrouwen met name, om te kijken hoe het zit met vreemdgaan en seksbranche. Over vreemdgaan, omdat veel BN’ers vreemdgaan. Dus daarom een paar vragen over waarom iemand vreemdgaat enz. En het tweede gedeelte van de enquete gaat over de seksbranche. Deze site kent al 8 mensen die actief of actief waren in de seksbranche. Dus veel bekende vrouwen of vrouwen die aandacht zoeken, zitten sneller in die branche dan andere sectoren. Dus daarom wil de site weten hoe vrouwen daar over denken. En allemaal om daar eventueel een artikel over te schrijven. Dan wordt er ook meer duidelijk over hun denkwijze. Hieronder kan je anoniem de enquete invullen als je een vrouw bent (niet voor mannen).

Vreemdgaan/Bed voor Geld (vrouwen)
Ik ben een
Ik ben
Ik ben een
Ik heb
Ben je wel eens vreemdgegaan
Waarom ben je vreemdgegaan?
Hoevaak ben je vreemdgegaan
Heb je ooit over nagedacht om de seksbranche in te gaan?
Voor hoeveel euro zou je met iemand naar bed gaan?
Waarom zou je de seksbranche in willen gaan?