Dochter van Daphne Deckers is een Zogenaamde Vriend

Emma Deckers (dochter van Daphne Deckers) moet voor haar studie aan de VU in Amsterdam een script schrijven over online gamers. En daarvoor zoekt ze mensen die een enquete in willen vullen. Daarvoor ging Emma Deckers al adverteren op haar Instagram Profiel. Maar blijkbaar zijn er niet zo heel veel mensen die dat in willen vullen. En daarom ging haar moeder (Daphne Deckers) even meehelpen door ook reclame te maken voor die enquete, zodat haar dochter een scriptie over kan schrijven. Maar het grappige is dat zij net doet alsof een goede vriend (man), mensen zoekt die een enquete in willen vullen. Terwijl het gewoon haar dochter Emma is. Blijkbaar wil ze anoniem blijven en doet Daphne Deckers net alsof het om iemand anders gaat. Hieronder kan je dat zien dat een zogenaamde vriend wat zoekt, terwijl ze gewoon haar dochter bedoeld. Maar aangezien Emma Deckers heel graag mensen zoekt om een enquete in te vullen over online gaming, daarom hier een link naar die enquete. Dus klik HIER om die enquete voor haar in te vullen!

!!! Tip voor Emma Deckers: Adverteer bij Marktplaats onder de categorie Contacten en Berichten => Gezocht en Oproepen => Advies en Oproepen. Daar kan ze ook een advertentie plaatsen om op zoek te gaan naar mensen die de enquete in willen vullen. Of waar ze vragen kan stellen aan dat soort mensen !!!

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Je maakt gebruik van een Ad Blocker!

Deze site ziet dat je een Ad Blocker hebt geinstalleerd. Door de Ad Blocker worden bezoekersaantallen niet geregistreerd en doet de site het niet optimaal, omdat onderdelen niet geladen worden. Om die reden kan je geen toegang tot de site krijgen. Daarom ben je verplicht om de Ad Blocker uit te zetten om daarna wel toegang te kunnen krijgen. Klik na het uitzetten op Site opnieuw starten om vervolgens wel toegang tot de site te krijgen.