Shownieuws blijkt Juice Kanalen te haten

Shownieuws blijkt echt een Juice Hater te zijn. Niet omdat ze juice kanalen niks vinden. Maar presentatoren moeten waarschijnlijk negatief doen tegenover juice kanalen van dat programma, net als RTL Boulevard, al 2 jaar lang om zo negativiteit te vooroorzaken dat ze kijkers kwijt raken. Aangezien juice kanalen nu beter scoren dan andere media, veroorzaken ze negativiteit om zo kijkers weg te kapen bij juice kanalen.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Je maakt gebruik van een Ad Blocker!

Deze site ziet dat je een Ad Blocker hebt geinstalleerd. Door de Ad Blocker worden bezoekersaantallen niet geregistreerd en doet de site het niet optimaal, omdat onderdelen niet geladen worden. Om die reden kan je geen toegang tot de site krijgen. Daarom ben je verplicht om de Ad Blocker uit te zetten om daarna wel toegang te kunnen krijgen. Klik na het uitzetten op Site opnieuw starten om vervolgens wel toegang tot de site te krijgen.