Kans is Groter dat Nep Volgers van BN’ers worden Verwijderd

Deze site meldde al eerder dat Twitter alle niet gebruikte accounts gaat verwijderen, als men 3 maanden niet in heeft gelogd. Nu blijkt dat Google dat ook gaat doen. Als iemand in zoveel maanden nog niet zijn of haar e-mail heeft gecheckt of in heeft gelogd op een Google Service, dan zal Google dat account verwijderen, om het overschot aan accounts met bijbehorende ongelezen e-mailberichten te voorkomen. Op die manier bespaart dat veel ruimte op de servers. Maar wat heeft dit met BN’ers te maken? Eerst kwam Twitter ermee dat niet gebruikte accounts worden verwijderd. En opeens doet Google het ook in 1 week tijd. Ze nemen het van elkaar over. De kans is dan zeer groot dat Facebook met Instagram dit ook gaat doen. Met als gevolg dat niet gebruikte accounts van Instagram ook worden verwijderd. En al die nepvolgers gebruiken maar tijdelijk een account. Het is dat die accounts blijven bestaan, maar met de meeste doen ze niks mee. En als blijkt dat Instagram die accounts ook gaat verwijderen, dan zullen de BN’er merken dat hun aantal volgers flink gaan dalen. En dat moet ook. Want die mensen bestaan niet en hebben die gekocht (of het management) via een website waar je nepvolgers kan kopen. En als adverteerders dan gaan adverteren bij een BN’er, kunnen ze zeggen dat ze gigantisch veel volgers hebben. Maar in de praktijk is bij de meeste BN’ers alles voor de helft gekocht. Dus iemand die zogenaamd 1 miljoen volgers heeft, houdt er misschien maar een paar honderd duizend over. En alle BN’ers die zogenaamd een paar honderdduizend volgers hebben, die hebben zometeen maar vele tienduizenden volgers. Het is maar goed dat Instagram dat verwijderd. Want anders zullen adverteerders alleen maar worden opgelicht door te zeggen dat ze zoveel volgers hebben die niet bestaan. Zo’n nepvolger zal dan nooit een product van dat bedrijf kopen. Maar het niet alleen die nep volgers die worden verwijderd. Ook worden natuurlijk de accounts van echte volgers verwijderd die niet meer gebruikt worden. En dat zullen ook vele duizenden zijn, voor als iemand een ander account heeft genomen en op de oude niet meer in heeft gelogd. Die accounts zullen dan ook verwijderd worden, wat terug te zien is in het aantal volgers van de BN’ers. Dus het een kwestie van een aantal weken tot een paar maanden, voordat Instagram ook niet gebruikte accounts gaat verwijderen.