Tip voor Bekende Vrouwen: Voorstelling met een Naakte Man

Deze site gaat aankomende maandag 22 mei om 20:00 uur naar de voorstelling Mission Moliere in Stadsschouwburg Utrecht waar ze oud verhaal van De Mensenhater in een nieuw komisch jasje steken. Zo is er ook een naakte man te zien. Daarom is deze voorstelling misschien wat voor bekende vrouwen. Hieronder zie je waar het over gaat:

Mission Moliere:

Vol liefde, haat en angst voor misplaatste grappen

Last van een ochtendhumeur? Soms een hekel aan tout le monde? Gekweld door een onbeantwoorde amour? Herkenbaar? Dan ben je toe aan deze Mission Molière, een radicale bewerking van de Franse komedie De Mensenhater. Oh la la! 350 jaar na de dood van de Franse komedieschrijver Molière, brengen Sarah Moeremans en Joachim Robbrecht de personages uit zijn bekendste stuk De Mensenhater tot leven. Met een Spiegelpaleis als decor en Frans geïnspireerde kostuums is Mission Molière een vrolijke talige komedie. De pakkende chansons krijg je gegarandeerd niet meer uit je hoofd (“Laat me zingen!”). De personages hebben elk een eigen karakter en worden in een hedendaags jasje gestopt. Deze voorstelling wordt gespeeld door: Gillis Biesheuvel, Alicia Boedhoe, Joep van der Geest, Julia Ghysels, Keja Klaasje Kwestro en Louis van der Waal en is van het Zuiderlijk Toneel.

Mocht je het leuk vinden om daar naartoe te gaan, dan kan dat aankomende Maandag 22 mei om 20:00 in Stadsschouwburg Utrecht in Utrecht. Voor het boeken van een kaartje, kan dat HIER!

Plaatje van de voorstelling met de Naakte Man: