Veel BN’ers Frauderen met Adresgegevens

Deze site is erachter gekomen dat zeker een kwart van alle BN’ers frauderen met adresgegevens bij de Kamer van Koophandel. Ten eerste kan men toch niet achter hun adres komen, aangezien ze een bedrijfsnaam verzinnen die niemand kan raden. Dat mag gewoon. Maar het adres in de KVK moet overeenkomen met de adresgegevens waar ze op dat moment verblijven. Maar bij zeker 25 procent van de BN’ers hebben een ander woonadres ingevuld, dan wat hun eigen adres is. Ze gebruiken dan meestal het adres van hun ouders/broer/zus of van hun management. Dit doen ze, zodat ze niet hoeven te zeggen waar ze wonen om stalkers te voorkomen. Maar dat hoeft niet, aangezien ze in de KVK met een geheim bedrijfsnaam toch niet te vinden zijn. Hoe deze site erachter is gekomen blijft een geheim. Maar staat sowieso vast dat een kwart van de BN’ers een verkeerd adres hebben opgegeven waar ze wonen. Dus als ze zouden willen oplichten, dan komen de gedupeerden dus niet bij de BN’er terecht bij hun ouders of waar dan ook, die de BN’er beschermd. Toch eigenlijk te gek voor woorden. Ze blijven anoniem met een anoniem bedrijfsnaam in het KVK register. Maar gebruiken nog daarnaast een ander adres om ontraceerbaar te blijven. Het is dat ze niks doen. Maar als ze zouden willen oplichten, dan zouden ze onmogelijk gepakt gevonden kunnen worden. Niet alleen door slachtoffers, maar ook door bedrijven.