Nieuw: Zoekfuncties bij Menuknop BN’ers en Archiefpagina

Er was al een zoekfunctie voor mensen die een pc of laptop hebben en de site volwaardig geladen wordt, waarbij de zoekfunctie aan de rechterkant van de site staat. Maar er ook een mobiele versie van de site, waarbij de rechterkant met zoekfunctie niet wordt weergegeven. Mensen die de site met een smartphone of tablet bezoeken, kunnen onmogelijk gebruik maken van de zoekfunctie om op zoek te gaan naar een oud bericht. Maar nu heeft de site het ook voor de mobiele versie gemaakt. 2 Keer zelfs. De ene zoekfunctie staat in het menu bij de knop BN’ers. Daar kunnen ze dan naar een BN’er zoeken of in het archief zoeken naar een bepaald nieuwsbericht. Diezelfde zoekfunctie staat ook op de Archief pagina. Die kan je vinden door in het menu naar Exclusief te gaan en vervolgens op Archief te klikken. Daar kan je ook zoeken in het archief. De reden dat het niet in het menu staat met een knop Zoeken, is omdat de zoekfunctie daarvoor niet belangrijk genoeg is. Los van het feit dat het al zichtbaar is aan de rechterkant voor mensen die de site via een pc of laptop bezoeken. Dan is het overbodig om in het menu een aparte knop voor te maken.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Je maakt gebruik van een Ad Blocker!

Deze site ziet dat je een Ad Blocker hebt geinstalleerd. Door de Ad Blocker worden bezoekersaantallen niet geregistreerd en doet de site het niet optimaal, omdat onderdelen niet geladen worden. Om die reden kan je geen toegang tot de site krijgen. Daarom ben je verplicht om de Ad Blocker uit te zetten om daarna wel toegang te kunnen krijgen. Klik na het uitzetten op Site opnieuw starten om vervolgens wel toegang tot de site te krijgen.

-+=