Hoe kan je BN’ertjes TV Bereiken?

BN’ertjes TV is een nieuw onderdeel van deze site waar alle video’s terug te vinden zijn. Het is een Youtubekanaal, wat door deze site beheerd wordt. Zo kan je BN’ertjes TV (Youtubekanaal) bereiken door in het menu op BN’ertjes TV te klikken. Dan word je doorgeschakeld naar het youtubekanaal. Via mobiel en tablet wordt de Youtubeapp opgestart. Als je een pc of laptop hebt, dan wordt het in de browser opgestart, waar je video’s terug kan bekijken. Ook is BN’ertjes TV te bereiken via het internetadres bnertjestv.nl . Op je pc en laptop word je dan automatisch doorgelinkt naar het youtubekanaal, zonder tussenkomst van de site. Doe je het via je mobiel door bnertjestv.nl in te tikken, dan start ie NIET de Youtubeapp op. Het kanaal word op je mobiel dan in een browser geopend, waardoor de letters wat kleiner zijn. Dus als je een mobiel hebt, dan moet je op via deze site in het menu op BN’ertjes TV klikken. Dan wordt WEL de Youtubeapp opgestart. Niet als je op je mobiel bnertjestv.nl intikt. Dan wordt het in een browser geopend, waardoor de letters wat kleiner zijn. Op je pc, laptop en tablet maakt dat niks uit. Maar voor je mobiel kunnen de letters dan iets te klein zijn. Ook heb je via je mobiel en via je tablet de mogelijkheid om de Youtube app op te starten en vervolgens te zoeken naar BN’ertjes TV. Dan kom je op die manier ook op het Youtubekanaal terecht in de Youtube app.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Je maakt gebruik van een Ad Blocker!

Deze site ziet dat je een Ad Blocker hebt geinstalleerd. Door de Ad Blocker worden bezoekersaantallen niet geregistreerd en doet de site het niet optimaal, omdat onderdelen niet geladen worden. Om die reden kan je geen toegang tot de site krijgen. Daarom ben je verplicht om de Ad Blocker uit te zetten om daarna wel toegang te kunnen krijgen. Klik na het uitzetten op Site opnieuw starten om vervolgens wel toegang tot de site te krijgen.

-+=