Onderzoek naar The Voice wordt Waarschijnlijk Expres Uitgesteld

2 Jaar geleden werd er ooit een vrouw aangerand in Temptation Island. De man in kwestie zou dit moeten doen van het programma. RTL Nederland stelde toen een onderzoek in. Eigen onderzoek. En daar bleek uit dat ze niks hadden gedaan. Dat is waarschijnlijk gewoon een verkooptechniek geweest. Een zogenaamde onderzoek instellen om vervolgens je daden kwijt te laten schelden. En het ziet ernaar uit dat dat trucje (verkooptrucje) ook wordt toegepast bij Talpa/ITV bij The Voice. Ze zeiden dat ze een onderzoek zouden instellen. Na 1 tot 3 maanden moet het normalitair zijn afgerond. Want er valt nauwelijks wat te onderzoeken. En tot de dag van vandaag is na 14 maanden nog geen verslag van het onderzoek en zijn ze niet klaar. Nou ja, zogenaamd niet klaar. Waarschijnlijk proberen ze het gewoon uit te stellen, zodat niemand er meer naar vraagt. Dan komt het Voice gedoe in de vergetelheid. En aangezien ze bij RTL Nederland bij Temptation Island ook zo deden, moet men niet verbazen dat ze misschien ook de boel belazeren om geen extra negatieve aandacht te creeeren, wat natuurlijk slechte reclame is voor het bedrijf. Wie zegt niet dat ze nooit onderzoek hebben gedaan. Alles is mogelijk. Maar de kans is groot dat ze gewoon er alles aan doen om er onder uit te komen, door het flink uit te laten stellen. Allemaal verkooptechnieken om een bedrijf geen schade toe te brengen. Zo noem je dat in de commerciele wereld. De site zegt niet dat wat Talpa doet zo is. Maar het ziet er wel naar uit. Maar dan nog. De Voice kandidaten doen net alsof ze de bosjes in zijn gesleurd, hebben gegild en zijn verkracht. Ze hebben met Ali B zelf het bed gedeeld. Dus zowat van wederzijdse kanten. En alleen Jeroen Rietbergen heeft alleen dickpics gestuurd en misschien aan de borsten gezeten. The Voice juryleden worden ook wel keihard aangepakt, alsof het verkrachters en seriemoordenaars zijn. Hun carriere is al aangetast. Dus dat is al genoeg. Dus Talpa doet er wel alles aan om in de doofpot te stoppen. Maar de kandidaten kunnen ook wel flink overdrijven.