Welke Bekende Vrouw heeft Interesse voor een Photoshoot tegen Betaling voor meer Publiciteit

De kans is groot dat een bekende vrouw geen interesse heeft. Maar is er toch hier op deze site een bekende vrouw te vinden die graag een photoshoot voor mijn site wil doen. Je krijgt er natuurlijk voor betaald. Het bedrag is 200 euro netto. Er zullen dan ongeveer 5 tot 10 foto’s gemaakt worden, die jezelf ook op je eigen Instagram pagina mag publiceren. De foto’s worden door de site zelf gemaakt (zeer technisch en creatief. Dat zie je aan de site). Je ontmoet de site eigenaar dan ook in het echt. Mocht je een bekende vrouw zijn. Denk er maar even over na. Je krijgt natuurlijk de nodige publiciteit voor jezelf en je Instagram pagina, waardoor je ook weer adverteerders trekt. Het enige vereiste is dat het sexy foto’s zijn. En weet dat de site 120.000 bezoekers per maand heeft. 3 Keer zoveel als een blad met een betere doelgroep (met oa 40 BN’ers die vaste bezoeksters zijn). Dus ben je een bn’er en wil je de site eigenaar ontmoeten, leuke photoshoot dag hebben, 200 euro netto verdienen, en foto’s hebben om te publiceren op je Instagram en gratis publiciteit hier op de site. Als je het niet voor jezelf doet. Dan doe je het ook voor de site eigenaar. Interesse? Dan kan je reageren via de Contact pagina in het menu. Of door HIER te klikken!

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Je maakt gebruik van een Ad Blocker!

Deze site ziet dat je een Ad Blocker hebt geinstalleerd. Door de Ad Blocker worden bezoekersaantallen niet geregistreerd en doet de site het niet optimaal, omdat onderdelen niet geladen worden. Om die reden kan je geen toegang tot de site krijgen. Daarom ben je verplicht om de Ad Blocker uit te zetten om daarna wel toegang te kunnen krijgen. Klik na het uitzetten op Site opnieuw starten om vervolgens wel toegang tot de site te krijgen.