Dit is de Reden dat in Kleine Plaatsen Mensen weglopen bij Theatervoorstellingen

In Duiven was er een cabaretier die moest stoppen van de de baas van het theater, aangezien er veel mensen weg liepen omdat ze het te ver vonden gaan. Dit vanwege godslastering. Nu heeft Eva Crutzen en Jorgen Rayman er ook zich mee bemoeit en gezegd bij Khalid en Sophie dat artiesten daar nooit meer op moeten treden. Zoiets vinden ze onmenselijk. Maar wat is nou de reden dat mensen weglopen bij voorstellingen. Dat weet deze site. De site gaat regelmatig naar toneelvoorstellingen. Ook is de site af en toe in kleine plaatsen geweest. Maar wat blijkt. In grote steden wordt er geadverteerd, waardoor er veel jongeren op af komen. En in grote steden heerst het geloof niet. In kleine plaatsen komen in theaters voor 90 procent alleen maar 50 plussers. Plus ze zijn vaak gelovig in die kleine plaatsen. En de site heeft alleen in die kleine plaatsen meegemaakt dat er mensen weg liepen, terwijl het niet heftig was. Maar als je dan in een kleine plaats waar het geloof een rol speelt, aan godslastering doet in hun ogen, dan kunnen ze daar niet tegen en in grote steden wel. Denk dan aan Amersfoort en Apeldoorn. Daar is niks aan de hand. Ga je naar Ede of Wageningen, dan ben je aan het verkeerde adres. Veel ouderen die minder ergens tegen kunnen die heel gelovig zijn. De site heeft het heel vaak meegemaakt dat er iemand weg liep. En dat is altijd in kleine plaatsen. De site heeft ook nooit begrepen waarom cabaretiers daar optreden en toneelvoorstellingen die ver gaan, daar optreden. Je weet dat je mensen schoffeert met hun geloof. Maar los van dat begrijpt de site ook niet waarom artiesten in kleine plaatsen optreden, als ze alleen maar een oud publiek hebben. Doordat in grote steden wordt geadverteerd en meer jongeren uitgaan, zijn daar altijd jongeren te vinden bij theater. Niet in kleine plaatsen. Daarom gaat de site ook nooit meer naar kleine plaatsen. Anders lijkt het wel een bejaardencentrum. En de doelgroep (oud publiek die gelovig zijn) is ook niet de doelgroep van dat soort artiesten. Dus een tip en ook voor bezoekers die naar theater willen. Ga of treed altijd op in grote steden en vermijd kleine plaatsen. En als mensen in kleine plaatsen echt naar een voorstelling willen, dan kunnen ze ook altijd even ervoor rijden met de auto of de trein om naar een grote plaats te gaan.