BN’ertjes gaat Geen Foto’s publiceren als er in kind in Beeld is wanneer een BN’er in Bad zit

Nicolette Kluijver en Heleen van Royen hebben sexy foto’s in bad gepubliceerd op hun Instagram. Dit bedoelt als sexy foto. Maar deze site heeft die foto’s niet overgenomen. Er zaten ook kinderen bij in bad. En dat doet de site niet. Als een kind aan de borst is, waarvan het kind gekleed is, dan neemt de site de foto wel over. Maar wel met tegenzin. Het gezicht van het kind wordt dan geblurd. Maar als er kinderen in bad zitten met een bekende vrouw. Dan neemt de site de foto gewoon niet over. Dit om pedofilie te voorkomen. Ook al valt er niks te zien. Deze site wil gewoon niks daarmee te maken hebben. En is overigens ook strafbaar. Dus als bekende vrouwen denken waarom sommige badfoto’s niet worden overgenomen. Dat komt omdat er kinderen in bad zitten. En dan moet de site er niet aan denken om het hier te publiceren. Ook al gaat het om de bekende vrouw en valt er bij de kinderen niks te zien. Als er een kind bij aanwezig is die de blote bekende vrouw bedekt. Dan zal de foto pertinent niet worden overgenomen. De site zou het zelfs logisch vinden als Instagram dat soort foto’s van bekende vrouwen verwijderd. Dus ook aan de bekende vrouwen. Plaats geen badfoto’s meer met kinderen erbij. Als je een badfoto maakt, dan moet je er alleen in zitten.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Je maakt gebruik van een Ad Blocker!

Deze site ziet dat je een Ad Blocker hebt geinstalleerd. Door de Ad Blocker worden bezoekersaantallen niet geregistreerd en doet de site het niet optimaal, omdat onderdelen niet geladen worden. Om die reden kan je geen toegang tot de site krijgen. Daarom ben je verplicht om de Ad Blocker uit te zetten om daarna wel toegang te kunnen krijgen. Klik na het uitzetten op Site opnieuw starten om vervolgens wel toegang tot de site te krijgen.

-+=