Vieze BN’ers blijken ook in de Apen Wereld voor te Komen

We kennen de verhalen van The Voice of Holland van Jeroen Rietbergen, Marco Borsato en Ali B. En zo heb je bekende mannen die vreemd gaan en bekende mannen die dickpics sturen. Vrouwen imponeren door hun leuter te laten zien of achter hun leuter aan te lopen. Maar dat blijkt ook in de apenwereld voor te komen. Een vrouw ging naar de dierentuin. En de aap achter het raam ging continue de vrouw imponeren door met zijn leuter te spelen. Hetzelfde gedrag als wat bekende mannen in de showbizz doen. Het filmpje is zeer grappig. Maar ook informatief, da zoiets ook in de dierenwereld voorkomt. En de aap schroomt er niet van om op te houden. Iets wat we bij de bekende mannen ook hebben gezien. Klik HIER om het filmpje te bekijken!

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Je maakt gebruik van een Ad Blocker!

Deze site ziet dat je een Ad Blocker hebt geinstalleerd. Door de Ad Blocker worden bezoekersaantallen niet geregistreerd en doet de site het niet optimaal, omdat onderdelen niet geladen worden. Om die reden kan je geen toegang tot de site krijgen. Daarom ben je verplicht om de Ad Blocker uit te zetten om daarna wel toegang te kunnen krijgen. Klik na het uitzetten op Site opnieuw starten om vervolgens wel toegang tot de site te krijgen.

-+=