De Voorstelling van Vorige Week zou er Misschien Nog een BN’er moeten komen

De site is erachter gekomen dat vorige week niet 1, maar misschien 2 BN’ers zouden moeten komen. 1 BN’er was toen aanwezig bij de voorstelling Keizer Zonder Kleren van afgelopen 10 februari in Amstelveen. Maar uit onderzoek heeft deze site moeten concluderen dat 1 BN’er nog zou moeten komen, maar niet is komen opdagen. Deze site heeft gecheckt dat er in totaal 7 mensen alleen zouden moeten komen. 4 Mensen waren alleen, waarvan 1 BN’er. Maar uit ervaring weet deze site dat ik als enige altijd alleen ben bij een toneelvoorstelling en misschien nog iemand anders. Dan is het wel heel gek als opeens 7 mensen een kaartje hebben geboekt om helemaal alleen te komen. Dat komt nooit voor. Dus 3 mensen die alleen zouden komen, kwamen dus niet opdagen. En aangezien bij de voorstelling afgelopen 7 oktober, ook een stuk of 2 a 4 BN’ers met hun partner wel een kaartje hadden geboekt, maar niet zijn gekomen, is dat blijkbaar dus nu weer gebeurd. 1 BN’er of meer zouden ook moeten komen. Hebben wel een kaartje geboekt, maar zijn niet op komen dagen. Dus bij BN’ers is het waarschijnlijk heel normaal om een kaartje te kopen voor een voorstelling, om vervolgens niet te komen, terwijl dat bij navraag bij theaters bij onbekende mensen niet tot nauwelijks wordt gedaan.

Ps. Dat de alleengaanden BN’ers zouden kunnen zijn, komt doordat deze site vaak in de oproep heeft verteld, dat als ze niemand kunnen vinden, beter alleen kunnen gaan.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Je maakt gebruik van een Ad Blocker!

Deze site ziet dat je een Ad Blocker hebt geinstalleerd. Door de Ad Blocker worden bezoekersaantallen niet geregistreerd en doet de site het niet optimaal, omdat onderdelen niet geladen worden. Om die reden kan je geen toegang tot de site krijgen. Daarom ben je verplicht om de Ad Blocker uit te zetten om daarna wel toegang te kunnen krijgen. Klik na het uitzetten op Site opnieuw starten om vervolgens wel toegang tot de site te krijgen.