BN’er die bij Keizer Zonder Kleren was, deed er Alles aan om Mij te Ontwijken (BN’ers zijn Onbetrouwbaar)

Laten we eerst even terug gaan naar afgelopen 13 oktober. Toen de site een oproep deed of bekende vrouwen naar de voorstelling in Diemen wouden gaan met de titel “De Man die de Krant van Gisteren Krijgt en er Nu Genoeg van Heeft”. Naar die voorstelling kwamen 11 mensen niet opdagen. In de praktijk blijkt volgens theaters dat van de 100 mensen, maar 2 mensen niet komen opdagen. Toen waren het 11 mensen die er niet waren. Maar het erge. De site had toen de stoelen in de gaten gehouden en die stoelen waren juist gekocht op het moment dat de site begon te adverteren met die voorstelling en Theater Diemen dat nog niet deed. Dus maw, die plekken die besteld waren, kwamen van mijn site vandaan. Dus het waren zeer waarschijnlijk bekende vrouwen. En toen op die dag die stoelen juist leeg waren, dan weet je gewoon dat die bekende vrouwen wel een kaartje hebben geboekt, samen met hun partner, maar vervolgens niet zijn komen opdagen. Dus er zouden toen waarschijnlijk 2 of 3 bekende vrouwen ernaar toe zijn geweest. Mensen konden onmogelijk toen via Theater Diemen boeken. Dus die mensen kwamen van mijn site vandaan. En 2 of 3 bekende vrouwen hebben dus een kaartje geboekt met hun partner en zijn niet op komen dagen. Kopen zonder kijken dus. Ik heb theaters er nog over gebeld, maar die hebben nooit meegemaakt dat er meer dan 4 personen weg bleven. Laat staan 11 stuks. Paar normale personen en bekende vrouwen met hun partner. Waarom bekende vrouwen dat deden, terwijl ze wisten dat ik er was en zij ook naar 10 andere plaatsen konden, is de site eigenaar een raadsel.

Maar dat was toen. De site had toen duidelijk gezegd dat dat niet netjes was. Daarom had de site eigenaar nog een keer geprobeerd om met bekende vrouwen in contact te komen. Bekende vrouwen doen het dan om te kijken wie de site eigenaar is. Een meet en greet. Waarom zouden bekende vrouwen niet willen weten wie hoe de site eigenaar eruit is, als ze misschien dagelijks de site bezoeken. Daarom had de site het nog een keer geprobeerd gisteren bij Keizer Zonder Kleren. Nu waren wel alle stoelen bezet. Dus maw, kopen zonder kijken hebben bekende vrouwen niet gedaan. Als een bekende vrouw zou komen, zou ze duidelijk weten dat ik haar aan zou spreken en dat lokt ze zelf uit door naar Amstelveen te gaan. Had ze maar naar een andere plaats moeten gaan. Ze is dan speciaal gekomen om mij te zien. Stond ook duidelijk in de oproepen. En er was inderdaad een bekende vrouw aanwezig. Maar niet zoals het zou moeten. De voorstelling begon om 20:30 uur. Iedereen komt gemiddeld dan rond 20:00 uur. Zij kwam pas om 20:25. Ze was alleen en keek wel 10 seconde rond of ze mij zag. Ik zag haar wel, maar herkende haar niet meteen omdat ze anders eruit zag met minder make-up, dan op tv. Maar ze liep ook langs me heen en ging toen naar het toilet. Ik dacht nog dat ik haar aan zal spreken als ze van het toilet komt. Maar omdat zij zo laat was, moesten we de zaal binnenlopen. Dan denk je dat het dan naderhand doet. Ik eerst snel naar het toilet. Paar minuten later nadat iedereen er nog zat wat te drinken, was zij al meteen vertrokken. Alsof ze er alles aan deed om de site eigenaar te ontwijken en niet te willen ontmoeten. Maar waarom kom je dan naar die avond, terwijl je naar 20 andere avonden kan. En waarom keek je dan om je heen om te kijken of je mij zag.

En zo zie je maar dat bekende vrouwen zeer onbetrouwbaar zijn. Eerst gaan 2 of 3 bekende vrouwen wel een kaartje kopen, maar komen niet opdagen, wat NOOIT voorkomt volgens theaters. En vervolgens komt er iemand die veel te laat is. Maar hem ook meteen peert, met als doel om de site eigenaar niet te ontmoeten. Terwijl als je naar die avond gaat, juist de bedoeling was om de site eigenaar te ontmoeten. De site heeft haar nog gemaild via Instagram. Maar geen reactie. Ook met de tekst erbij als ze er niks mee te maken heeft en niet is, of ze dan een mail terug zou willen sturen. Maar helemaal niks. Dus dan heeft ze wat te verbergen. En wat dan haar motief was om niet met de site eigenaar in contact te komen, terwijl dat wel de bedoeling was, is een raadsel. Maar door deze 2 gevallen. Kopen en niet opdagen. En als er iemand komt, iemand weren alsof je niet bestaat. Dat zijn dus de karakters van BN’ers. Onbetrouwbaar om mee af te spreken en daarom ook zeer egoistisch. Ze hebben ook geen moeite ermee om vreemd te gaan of een minnares te zijn en huwelijken kapot te maken. Mensen die in contact komen met een BN’er. Praat er alleen even mee. Maar laat haar daarna lekker links liggen. Want ze zijn toch niet te vertrouwen om mee af te spreken. Als 4 personen in totaal zo zijn, dan is bijna elke BN’er zo. Op alle 3 de avonden (ook zwolle) waren wel gewoon bezoekers van mijn site aanwezig. Netjes op tijd en niks mee aan de hand. Zo zie je maar dat die mensen wel netjes zijn en de belofte nakomen. Dit bericht schrijft deze site niet om BN’ers een hak te zetten. Maar om duidelijk te maken dat BN’ers onbetrouwbaar zijn om mee af te spreken en je gewoon laten barsten.

Vervolg: Die bekende vrouw heeft op een apart Instagram account, waar het bericht naartoe gestuurd is, mij geblokkeerd. Ik kan nog gewoon op haar profiel komen via mijn eigen account. Maw: Ze heeft wat te verbergen en was dus wel degelijk die bekende vrouw die om mij en de voorstelling ernaar toe is geweest. Waarom ze mij geblokkeerd heeft, terwijl toch de bedoeling was dat ze mij wou ontmoeten, blijft een raadsel. Het geeft alleen maar aan hoe vaag BN’ers zijn.