Mededelingen voor Bekende Vrouwen omtrent 10 Februari bij de Voorstelling Keizer Zonder Kleren

Over ongeveer 2 weken is het 10 februari en dan kan het zijn dat sommige bekende vrouwen naar de voorstelling Keizer Zonder Kleren gaan in Schouwburg Amstelveen. Ze weten dat de site eigenaar daar ook is en daarom komen ze ook. Anders konden ze ook naar een andere plaats waar ze optraden. Dus bekende vrouwen komen niet alleen voor de voorstelling. Maar ook om de site eigenaar in het echt te zien. Maar daarom een aantal mededelingen voor de bekende vrouwen die ernaar toe gaan.

  1. Het kan zijn dat de site eigenaar je aanspreekt. Als je als bekende vrouw geen behoefte aan hebt, dan blijft het alleen bij Hoi zeggen. Voor de rest heb je dan geen last van de site eigenaar, maar heb je hem wel een keer gezien. Vind je het leuk om wel eens met de site eigenaar te praten, dan kan natuurlijk altijd voor e na de voorstelling. Zoiets kom je niet dagelijks tegen dat je die mogelijkheid hebt.
  2. Als je als bekende vrouw daar komt, dan weet je dat de site eigenaar aanwezig is en geef je ook indirect toestemming dat je misschien aangesproken wordt. Het is dan niet netjes om te doen alsof je van niks weet. Alsof het zogenaamd toeval is dat ik daar ben. Dus wees aardig en doe niet alsof je van niks weet.
  3. Wees altijd aardig en ga niet over hebben wat ik ooit over jou heb geschreven. Laat je neus bloeden en blijf gewoon aardig. Dat voorkomt een gespannen sfeer.
  4. Bekende mensen die ooit deze site lastig hebben gevallen/gestalkt zijn totaal NIET welkom en moeten weg blijven. Als je als bekende vrouw/man willens en wetens daar naartoe gaat om de avond van de site eigenaar te verpesten, dan komt het hele stalkingsverhaal hier om de site te staan. In het ergste geval wordt er misschien zelfs aangifte gedaan. Aangezien dit dan een vervolg is van de stalking om iemands avond te verpesten. Dus ben je een ex stalker geweest, blijf weg en kom niet opdagen. Je loopt alleen maar risico.