Volgens Andre Hazes heeft Yvonne Coldeweijer voor 80 Procent Gelogen

In de documentaire van Andre Hazes zegt ie dat wat Yvonne Coldeweijer allemaal over hem heeft geschreven voor 80 procent onjuist is. Yvonne zegt zelf op haar Instagram dat ze de documentaire heeft bekeken en alles op waarheid berust wat ze ooit gezegd heeft. Dus ja, wie heeft er gelijk.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Je maakt gebruik van een Ad Blocker!

Deze site ziet dat je een Ad Blocker hebt geinstalleerd. Door de Ad Blocker worden bezoekersaantallen niet geregistreerd en doet de site het niet optimaal, omdat onderdelen niet geladen worden. Om die reden kan je geen toegang tot de site krijgen. Daarom ben je verplicht om de Ad Blocker uit te zetten om daarna wel toegang te kunnen krijgen. Klik na het uitzetten op Site opnieuw starten om vervolgens wel toegang tot de site te krijgen.

-+=