Premiere Kwestie van Geduld overruled door Andre Hazes Premiere

Vanavond was de premiere van Kwestie van Geduld. Door zo’n premiere krijgt een film veel aandacht. Alleen heeft het misschien net iets minder aandacht gekregen door de premiere van de documentaire van Andre Hazes. Die werd vandaag breder uitgemeten dan de premiere van Kwestie van Geduld. Maar wel of geen premiere maakt niks uit. Als er gewoon reclame wordt gemaakt en de bioscopen, weten de bioscoopgangers de film gewoon te vinden.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Je maakt gebruik van een Ad Blocker!

Deze site ziet dat je een Ad Blocker hebt geinstalleerd. Door de Ad Blocker worden bezoekersaantallen niet geregistreerd en doet de site het niet optimaal, omdat onderdelen niet geladen worden. Om die reden kan je geen toegang tot de site krijgen. Daarom ben je verplicht om de Ad Blocker uit te zetten om daarna wel toegang te kunnen krijgen. Klik na het uitzetten op Site opnieuw starten om vervolgens wel toegang tot de site te krijgen.

-+=