Tanja Jess misschien weer Gedupeerd doordat Charly Luske Misschien weer Vreemd is gegaan

Een paar maanden geleden werd Tanja Jess gedupeerd door Charly Luske, die met iemand vreemd ging via Instagram. Het liep toen een deuk op in de relatie tussen Tanja en hem. Maar volgens Roddelpraat is Charly Luske weer vreemd gegaan. Ze hebben foto’s laten zien dat hij zat te praten met een vrouw in een discotheek. En zij is toen meegegaan naar zijn hotelkamer. Je zou denken dat iedereen zoiets kan zeggen. Maar er waren duidelijke beelden dat Charly met haar tijden lang zat te praten (foto’s). En die vriendin van haar heeft gezegd tegen Roddelpraat, dat zij naar zijn hotelkamer ging. Als Charly Luske dus misschien weer vreemd is gegaan, terwijl ie trouw had beloofd bij de eerste keer, is Tanja Jess dus misschien weer gedupeerd door hem. Het is allemaal niet zeker. Maar de bewijzen van de foto’s + dat de vriendin van haar dat heeft gezegd, maakt de situatie wel anders. Het is allemaal maar gissen wat Roddelpraat vertelt. Maar er is een kans dat het waar is. Als het waar blijkt te zijn, dan loopt hun relatie natuurlijk een behoorlijke deuk op.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Je maakt gebruik van een Ad Blocker!

Deze site ziet dat je een Ad Blocker hebt geinstalleerd. Door de Ad Blocker worden bezoekersaantallen niet geregistreerd en doet de site het niet optimaal, omdat onderdelen niet geladen worden. Om die reden kan je geen toegang tot de site krijgen. Daarom ben je verplicht om de Ad Blocker uit te zetten om daarna wel toegang te kunnen krijgen. Klik na het uitzetten op Site opnieuw starten om vervolgens wel toegang tot de site te krijgen.