Een BN’er in een Talkshow krijgt daar 500 Euro voor

Je hebt een aantal talkshows in Nederland. Maar gemiddeld krijgt een BN’er 500 euro aan geld om deel te nemen in de show. En 1000 euro bij Vandaag Inside. Dit wist de site zelf al dat interviews ook 500 euro kosten. Dus dat bedrag is hetzelfde. Maar van dat bedrag gaat ook 25 procent naar het management. Dus eignelijk krijgt een BN’er 400 euro bruto voor een optreden in een talkshow. En dit zijn waarschijnlijk ook de bedragen voor deelname aan een spelshow. Het lijkt veel, maar weet dat niet elke BN’er continue wordt ingehuurd. Dat zijn maar een paar BN’ers die vaak op tv te zien zijn. De meeste BN’ers zijn maar een paar keer per jaar in een talkshow te zien. Dus dan ontvangen ze maar 2000 euro per jaar als ze bv 4 keer per jaar uitgenodigd worden in een talkshow of ander tv programma. Dat bedrag is ook vrij laag omdat er ook gratis reclame bij zit voor de BN’er. Maar dan nog doen managements en BN’ers alsof ze altijd alles gratis doen. Niet dus. Voor een interview en dus ook voor een tv prgramma krijgen BN’ers 500 euro per optreden. Dit heeft Angela de Jong onthult in de media.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Je maakt gebruik van een Ad Blocker!

Deze site ziet dat je een Ad Blocker hebt geinstalleerd. Door de Ad Blocker worden bezoekersaantallen niet geregistreerd en doet de site het niet optimaal, omdat onderdelen niet geladen worden. Om die reden kan je geen toegang tot de site krijgen. Daarom ben je verplicht om de Ad Blocker uit te zetten om daarna wel toegang te kunnen krijgen. Klik na het uitzetten op Site opnieuw starten om vervolgens wel toegang tot de site te krijgen.