Een BN’er in een Talkshow krijgt daar 500 Euro voor

Je hebt een aantal talkshows in Nederland. Maar gemiddeld krijgt een BN’er 500 euro aan geld om deel te nemen in de show. En 1000 euro bij Vandaag Inside. Dit wist de site zelf al dat interviews ook 500 euro kosten. Dus dat bedrag is hetzelfde. Maar van dat bedrag gaat ook 25 procent naar het management. Dus eignelijk krijgt een BN’er 400 euro bruto voor een optreden in een talkshow. En dit zijn waarschijnlijk ook de bedragen voor deelname aan een spelshow. Het lijkt veel, maar weet dat niet elke BN’er continue wordt ingehuurd. Dat zijn maar een paar BN’ers die vaak op tv te zien zijn. De meeste BN’ers zijn maar een paar keer per jaar in een talkshow te zien. Dus dan ontvangen ze maar 2000 euro per jaar als ze bv 4 keer per jaar uitgenodigd worden in een talkshow of ander tv programma. Dat bedrag is ook vrij laag omdat er ook gratis reclame bij zit voor de BN’er. Maar dan nog doen managements en BN’ers alsof ze altijd alles gratis doen. Niet dus. Voor een interview en dus ook voor een tv prgramma krijgen BN’ers 500 euro per optreden. Dit heeft Angela de Jong onthult in de media.